Justiția și logica de aur a mafiei PSD : „Toți corupții sunt penali”

Eu înțeleg cu zdringhi-zdringhi, dar toți corupții sunt penali. De grațiat se grațiază doar penali, că asta e logica ! Nu se grațiază nevinovați.

Zilele acestea e chiar distractiv sa urmaresti jocul de-a hotii si vardistii pe care-l practica famiglia mafiota PSD cu restul societatii  si nu e vorba numai de mizeriile pe care le emana avocatul mafiei PSD,  din care am citat mai sus.
Intr-o zi, ei introduc niste amendamente prin care gratiaza faptele de coruptie, a doua  zi le retrag, in a treia dau un vot, in a patra dau altul, apoi trimit legea amendata la plen care o retrimite la comisie si asa mai departe, distractia continua.
Unde e miza , de fapt ? De ce sugereaza acum PSDragnea ca ar fi de dorit  sa se revina la proiectul initial – cel propus de Guvernul Grindeanu ? Fiindca in acel proiect erau gratiate pedepsele pentru infractiuni electorale si pedepsele pentru marturie mincinoasa , adica ghici ale cui

  1. Dragnea – condamnat pentru o infractiune electorala
  2. Tariceanu – inculpat pentru marturie mincinoasa

QED. In timpul asta Dragnea poate sa mimeze ca se cearta cu marioneta Nicolae,  ( o buna ocazie pentru ca toti agaricii online sa anunte ca sunt pro-plavan ) si  sa ameninte cu masuri in CEx-ul de maine si alte baliverne. Negru pe alb situatia e fix cea descrisa mai sus si, ca o culme a cinismului, iesit din hibernare pana si neuronul titanului de la Gagesti trage aceeasi concluzie

Una peste alta, cand te-ai fript noaptea cu hotii , sufli ziua si-n iaurt. Distractia continua…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.