Cazul profesoarei Tunegaru sau cum a curățat Inspectoratul Școlar scamele de pe fundul primăresei Firea

Cristina Tunegaru este profesoara de limba romana, publicista si cercetator doctoral al Universitatii din Bucuresti. ‘Epopeea’ ei a debutat  prin ianuarie, cand a raspuns aberatiilor de iarna ale primaresei Firea anuntand-o ca nu va da curs „dispozitiei” de a nu pune absente pana la ora 9.30, deoarece „primarul nu are atributii de manager al procesului didactic.”
De asemenea, showul imbeciloid „balena albastra„, desfasurat acum cateva saptamani in scoala 164,  nu a scapat nici el netaxat .
Ieri in postarea de mai sus, ea a anuntat ca i s-au luat orele si, ceva mai tarziu, inspectoratul scolar al municipiului a explicat ca asa e, dar ca s-a procedat legal deoarece incepand cu anul scolar viitor, „postul fusese solicitat de un cadru didactic titular, care are intaietate pe post, in conditiile in care profesoara Tunegaru este suplinitor”
Bref, o mazilire legala, acoperita de lege. Atunci unde intervine marea problema a Inspectoratului ? Fix in raspunsul oficial in care spune despre declaratiile profesoarei ca

… nu corespund adevarului, sunt fara baza legala si aduc prejudicii de imagine primarului general al Capitalei, Gabriela Firea, si Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti

Pardon ? Unde sunt prejudiciile de imagine (  aceasta obsesie a PSD-istei din Voluntari ) aduse duamnei primar Pandele Firea in conditiile in care profesoara nici macar nu i-a amintit numele in postare ? Si iata cum a reusit sa descri Inspectoratul  situatia de fapt,  cea reala  : slugarnicie impinsa la extrem.
Cat despre mine, raman la o parere mai veche : o scoala politizata <=> o natiune imbecilizata. Cifrele promovabilitatii la diverse examene, in continua scadere,  nu mint.

Reclame

Un răspuns la „Cazul profesoarei Tunegaru sau cum a curățat Inspectoratul Școlar scamele de pe fundul primăresei Firea”

  1. Ai dreptate ca ismbul e adinc infipt cu limba in kuru primarizdei. E adevărat că la valoarea ei (de caracter) va fi un viitor Pleșu. Da’ donșoara profesoară își știa statutul de la inceputul anului școlar. De ce minte acum? N-a dat-o nimeni afară. N-a avut noroc.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.