Mini-vacanța de 1 Mai muncitoresc : după cârnatul lui Oprescu, ghiciţi cine e cu „Festivalul Micul cel mare” ?

Anul acesta, distracţia de 1 Mai are loc în Parcul Naţional din sectorul 2 al Capitalei. Vă aşteptăm pe toţi la FESTIVALUL MICULUI CEL MARE!
Petrecem 1 MAI MUNCITORESC tot week-endul, începând de joi, 27 aprilie şi până luni, pe 1 mai.
Vedeta festivalului va fi, cum alftel, MICUL ! Pregătit în toate formele şi pe toate gusturile : MICUL DOLOFAN, MICUL CEL MAI MIC, şi aşa-zisul MIC REGESC, MICUL DE UN METRU ! Vom vedea cine se va încumeta să-l dovedească !…

O singura curiozitate am aveam*, cine isi va asuma ( prin participare, poze, social-media, etc ) organizarea panaramei din Parcul National  intrucat pandelizatoarea generala Firea  dezmintise rapid orice implicare . Oare era vorba de primarul de sector Toader al PSD  sau de altii* ?


Astfel, reintoarcerea la vremurile glorioase dinainte de 2009, e aproape totala si intemeietorii marii crapelnite PSD-iste de 1 Mai,  Vanghelie si Ontanu probabil ca zambesc fericiti, acum.
Doar unele brunete au trecut intre timp de la micii si berea PSD la whiskey-ul PMP 🙂
*  Nu a fost nevoie de mari demersuri sau anchete,  facebook a rezolvat problema si am aflat rapid ce-si-cum, mai ales ca era vorba de aceeasi locatie ca la bulibaseala cu scrumbiile. Deci trebuie sa ii multumim viceprimarului PNL Popescu Dan Cristian si unui consilier local al UNPR , Costache Jean. Ooki, ce va ziceam : USL traieste…

LE
Popescul, chiar mandru cu mareata-i realizare, spune cica asta ar fi „economia de piață”.
Cam astia sunt edilii, maine poate va explic mai multe…

Reclame

3 răspunsuri la „Mini-vacanța de 1 Mai muncitoresc : după cârnatul lui Oprescu, ghiciţi cine e cu „Festivalul Micul cel mare” ?”

  1. Senzationala poza cu galeria marilor barbati de stat: G-ral (dupa tata) Dr. Oprescu, Pr-nac (ca nu stie cati mai sunt ca el) Mircea Geoana, Mr. Le Chauffeur Piron Pitrea si marele Marean, adunati la un mic si o bere patriotica SKOL, toti aflati in exercitiul functiunii, in slujba poporului muncitor si/sau somer din cauze capitaliste care cu greu pot fi biruite cu hamsterul la mititica.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.