De ce ar trebui invitat urgent Gusa Cozmin la Parchetul General

Gușă, care a lucrat in 2009 pentru campania lui Mircea Geoană, a spus la Realitatea Tv. că sunt probe evidente care indică o fraudă.

  • „Probele constau în procesele verbale în care scorurile erau inversate: adică într-o secţie de votare Geoană avea 1000 de voturi şi Băsescu 200 se treceau invers, adică Băsescu 1000 şi Geoană 200 de voturi. Asta se putea verifica doar prin renumărarea voturilor, iar Curtea Constituţională ar fi trebuit să dea drumul la această renumărare, însă nu a făcut acest lucru”

Ce nu inteleg eu e cum anume se putea aranja manopera  asta in conditiile in care in sectiile de votare Geoana poseda minimum trei membri ( PSD-PNL-UDMR ) si Basescu – unul singur. Dar nu cred ca dilema asta sa fi zdruncinat catusi de putin neuronii lui Cozmin care par plecati in vacanta. Totusi ar trebui invitat de urgenta la Parchetul ICCJ, cine stie, poate poseda si niste probe…

Reclame

Un răspuns la „De ce ar trebui invitat urgent Gusa Cozmin la Parchetul General”

  1. Acest Gusa a fost un smecher inca de la inceput. A supt cu tupeu de la oricine a fost dispus sa-i intinda o tata si sa-l lase s-o suga. Ca sa-i creasca pretul pe piata „fizicianul” de la Cluj s-a gandit sa-si faca un partidulet de 2 membri, el, presedinte si imposibila duduie Labinia Valcov vicepresedinta si secretara la tot poporul din partid. Sediul? Soseaua de centura, la umbra plopului batran.

    Ce nu inteleg eu este de ce spune marele geostrateg (adica strategul lui George Becali) ca „asta se putea verifica doar prin numararea voturilor”. Dimpotriva, e o mincina sfruntata a tupeistului. Rezultatul scrutinului se putea verifica foarte simplu pe un esantion de circumscriptii electorale, adunandu-se voturile de pe proceselel verbale de la toate sectiile respective. Daca rezultatul ar fi fost viciat intr-o singura sectie, se readunau voturile de la yoate sectiile de vot din toata tara. Dar asta nu e renumarare a voturilor ci readunare a lor cam de aproximativ o mie de ori mai usor de facut. Cred ca se poate face si in prezent.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.