Pierdut teritoriu, popor plus neuroni de politicieni pe care ii declaram nuli

„Parlamentul este garantul supravieţuirii naţiunii (…)Parlamentul este mintea şi inima naţiunii. (…) Naţiunea există atât timp cât Parlamentul ei lucrează. (…) O naţiune îşi poate pierde teritoriul, populaţia, Capitala şi armata, dar rămâne vie şi trează atâta timp cât continuă să fie întrupată de Parlament”” –  Tariceanu
„Nu m-am gandit nic sa candidez , nici sa nu candidez in 2019” – Dragnea

Nu sunt deloc convins ca CAC P-Tariceanu a inteles ceva din ceea ce a declamat ieri, cat despre nea Liviu, poate sa cheme pe cine doreste la comisia lui’ peste oceanic ( nici o legatura cu stiucile din Delta ) parlamentar :  Regele Cioaba sau Floricica Dansatoarea ar putea detine secrete la fel de valoroase ca si Andronic Dan despre alegerile din 2009.
Cam asta e nivelul IQ-ului celor doi sefi ai Parlamentului, egal cu gaurile din covrigii pe care ii rumegau
PS
Dornenii din C.C.R. au amanat astazi pentru a patra oara o decizie in cazul „condamnati-ministri”, ceea ce deja frizeaza penibilul.

Reclame

Un răspuns la „Pierdut teritoriu, popor plus neuroni de politicieni pe care ii declaram nuli”

  1. Adica vine apocalipsa peste popor daca ramane fara teritoriu, populatie, capitala, armata. Insa in mijlocul infernului parlamentul ramane in picioare. Ca de aia e cea mai democratica institutie, sa reziste si in catastrofe extreme, ca sa zic asa. Cred ca Tariceanu CAC. s-a gandit ca in fond parlamentul e in Casa Poporului pe care, probabil, Ceausescu a facut-o solida. In felul asta va rezista cladirea, deci si parlamentul. Ii recomand sa se mute in subsolul acesteia sa fie mai sigur ca scapa in caz de ceva. C.C.R. a spus ca e in fata celei mai grele decizii din istoria sa, asa ca e nevoie de rabdare, multa gandire profunda, multe nopti nedormite pentru a studia colosala problema: e normal sau nu ca niste condamnati sa poata ocupa ditamai functiile in stat? Asta-i intrebarea secolului, ce mai!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.