Pontanacul mitoman de serviciu si Ivanka, „angajata” de Trump

„Am fost la tenis cu domnul Dragnea și alți oameni. Nu vreau să povestesc cum ducea Dragnea sticle de vin lui Florian Coldea. Uite că nu vreau să povestesc decît dacă sunt obligat. Am stabilit cu Dragnea că dacă dezvăluim ce știm, ne facem rău. Ne-am oprit cu dezvăluirile, au fost și răutați din partea mea.Vorbeam discuții private cu Maior și Coldea…”
IQ a la Victor Viorel : ne-am oprit cu dezvaluirile dar eu tocmai ce v-am spus cum cara Liviu sticlele de vin la Coldea . Nu vreau sa ii fac rau dar  m-ati obligat. Sau nu, sunt doar idiot…
PS
Astazi mitomanul s-a trezit mancand bors in Parlament ca „Trump si-a angajat si el fata, sa-l reclamam la ANI si DNA american ”
Ori e prost, ori mitoman, ori mai mult ca sigur ambele.
Ivanka nu e angajata si nu primeste niciun cent salariul…

5 răspunsuri la „Pontanacul mitoman de serviciu si Ivanka, „angajata” de Trump”

  1. Nu e prost. E doar jigodie.
    Aseara a marturisit ca pe vremea cand era el procuror activ erau doua categorii de colegi procurori: unii care faceau dosare si unii care le ingropau. Nu ne-a spus in ce categorie se afla el. Sau procurorul Panait, nu stiu daca numele va spune ceva, dar lui sigur ii spune. Si nu l am auzit niciodata pe Ponta criticand situatia de la parchete.
    Asta da jigodie, este?

  2. acusica vin idiotii de la digi tv sau rares bogdan ori tembelul de chifu si zic ca nu, cumva, cumva, ivanka e platita de rusi. in tampenia lor, astia de la digi si asa-zisii ziaristi de dreapta din romania cred toate minciunile mass-mediei de stanga din america , care nua prezentat nicio dovada a implicarii rusiei. doar pe surse, surse ne zic, surse fac. fbi a zis in fata congresului ca nu acum 3 luni. vorba lui aligica, mare „ganditor” al dreptei romanesti(in timpul epocii basiste), rusia daca s-a implicat, s-a implicat 0,0000000001% in alegerile din america. si vorba ceea , a-l acuza pe aligica de sluj la rusia e ca si cum ai zice ca obama e chinez.

  3. ultima stire din america cu generalul flynn (fostul sef nsa pus de obama si votat masiv de democrati in congres) e de fapt reluarea stirii de anul trecut , dar e redata ca sa se mentina isteria trump-rusia

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.