Parlamentul, in frunte cu condamnatul Dragnea si inculpatul Tariceanu, are astazi o ședință comună la ICCJ

Ieri, Dragnea Liviu Nicolae a dobândit oficial titlul de infractor.

  • „Respinge, ca nefondată, contestația la executare formulată de condamnatul Dragnea Nicolae Liviu împotriva deciziei penale nr. 114 din data de 22 aprilie 2016 pronunţată de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Completul de 5 Judecători în dosarul nr. 2795/1/2015. În baza art. 275 alin. 2 Cod procedură penală, obligă contestatorul condamnat la plata sumei de 100 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare către stat. Definitivă. Pronunţată, în şedinţă publică, astăzi 24 aprilie 2017.

Nu suna deloc rau „condamnat”, asa-i ? O noua ocazie ca Ponta Victor Viorel sa fie gelos, el nu este , inca, decat inculpat. Dar despre el, mai incolo.
In continuarea showului penal,  astăzi  la Curtea Supremă , va avea loc  loc ședința de Plen a Parlamentului. Au termene președinții Senatului, inculpatul Popescu Tăriceanu C.A.C.  ( mărturie mincinoasă ) și al Camerei Deputaților, inculpatul Dragnea Liviu Nicolae (instigare la abuz în serviciu). Vor mai fi prezenti in alte cauze, Basescu Traian ( dosarul ‘Flora’ ),  Gabriel Oprea ( abuz în serviciu ), Cristi David ( luare de mită ) și Viorel Hrebenciuc ( constituirea unui grup infracțional organizat ). O frumoasa sesiune parlamentara cu tot spectrul politic minus USR, dar sa batem in lemn, cine stie.
Asta in timp ce condamnatul Dragnea il ameninta cu remanierea pe ministrul Justitiei care nu executa intocmai si la timp poruncile din Teleorman, omul nu da doi bani si-si vede de treaba

„Ministerul Justitiei va demara un amplu proces de consultare a sistemului judiciar cu privire la identificarea problemelor ce decurg din aplicarea noilor coduri si a propunerilor pentru remedierea acestora” – comunicat MJ

Si, ca tacamul sa fie complet, tocmai cand penalii Dragnea-Tariceanu se pregateau de un show mass-media intitulat „Comisia penalo-parlamentara de investigare a snoavelor debitate de Dan Andronic”, ce sa vezi ? Procurorul general le-a stricat rapid jucaria printr-un comunicat

  • În cursul zilei de astăzi, 24 aprilie 2017, la Secţia de Urmărire Penală şi Criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie, a fost înregistrat un dosar penal care s-a constituit ca urmare a informaţiilor făcute publice de către jurnalistul Dan Andronic și conform cărora există suspiciuni că în procesul electoral din decembrie 2009 s-au implicat unele autorități publice și/sau persoane, altele decât cele prevăzute de lege.
    În cauză se efectueză cercetări in rem sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de abuz în serviciu și de falsificare a documentelor și evidențelor electorale.
    Pe măsura derulării cercetărilor vom informa opinia publică.

Bine, veti zice, si care e diferenta ? Una simpla de tot.
Cata vreme la comisia lui peste oceanic pescuit de Dragnea, inculpatul Andronic putea sa povesteasca orice fel de basm avea chef si nu i se putea intampla absolut nimic, ba dimpotriva, totul ar fi fost super-mediatizat de trompetele aservite sin mass-media PSD, in momentul cand Andronic Dan va fi citat la Secţia de Urmărire Penală şi Criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Î.C.C.J., va fi nevoit sa fie foarte exact intrucat exista ” denuntul calomnios” si „marturia mincinoasa”. 
Una peste alta, PSDragnea are ghinion pe toata linia.
Procesele cuplului penal Dragnea-Tariceanu continua, tic, tac…

3 răspunsuri la „Parlamentul, in frunte cu condamnatul Dragnea si inculpatul Tariceanu, are astazi o ședință comună la ICCJ”

  1. Stiam ca in cazul deschiderii unui dosar penal comisia de ancheta parlamentara isi inceteaza activitatea, cel putin pana la publicarea concluziilor Parchetului. Vad ca Nicolicea si Nicolae nu se lasa si vor in continuare sa se joace de-a procurorii in curtea lor. Separatia puterilor in stat, hehe.

    1. Aseara, prostul ala pretios de Fifor incerca si el sa puna pe piata aceeasi idee, anume ca parlamentul, fiind cel mai tare din parcare, ar avea dreptul sa mentina comisia. A incercat sa ingaime cate ceva din ce auzise si el tragand cu urechea la sefii lui dar s a lasat pagubas ca uitase poanta. Are acelasi stil teatral cu al lui Dragnea, afisand o lentoare artificiala de oameni importanti sugerand ca ei gandesc din greu si se adŕseaza prostimii rar precum imparatul Japoniei. Cand colo, teapa, niste impostori care DECAT combina prosii care se uita in gura lor.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.