Batjocura PSDragnea : legea salarizarii unitare si pensiile

„Noi dam pensii si salarii”

Doua chestii sunt invatati sa recite PSD-istii de la presedintele partidului pana la ultima trompeta : prima e ca ei dau pensii si salarii, a doua ca „ceilalti” le taie. Cum si de data aceasta prostimea i-a votat datorita acestor refrene, acum, vor – nu vor, trebuie sa le si puna in practica.
Deci ieri PSD a făcut public proiectul Legii salarizarii unitare, conform căruia ierarhizarea salariilor din sistemul bugetar va fi realizată etapizat, până în anul 2022. Faza misto e ca in anexele la lege, nu sunt însă prezentate explicit salariile ce vor fi încasate de la 1 iulie 2017, ci salariile la care bugetarii vor ajunge în decembrie 2022 si aici apare prima surpriza majora : conform proiectului în anul 2022, salariul minim pe economie ar urma să fie de 2.500 de lei
Intreb doar atat : salariul minim abia a fost majorat de la 1.250 la 1.450 si în programul de guvernare al PSD e scris ca va ajunge în 2020 la 1.750 de lei. Deci o crestere de 500 de lei in 4 ani si apoi alta, tot de 500 in doar 2 ani ? Asta ar fi prima distractie.
O alta gluma buna e ca de la 1 iulie 2017 unii bugetari se vor bucura de oarescare majorari, dar nu cine stie ce, doar militarii si politistii. Restul ? Rabdare si tutun, de la 1 ianuarie 2018. Dar a analiza ceva ce , practic, inca nu exista decat pe un site, ar fi pierdere de vreme.
Batjocura PSD, nu se opreste insa aici. Ce scria presa aservita acum cateva zile ?

  • „Având în vedere apropiatele Sărbători Pascale şi din dorinţa de a veni în sprijinul beneficiarilor de pensii, Casa Naţională de Pensii Publice şi CN Poşta Română SA şi-au manifestat disponibilitatea de a devansa plata pensiilor cu două zile. Astfel, în luna aprilie, plata pensiilor la domiciliul pensionarilor se va realiza în perioada 12 – 26 aprilie…”

Deci Pastele e pe 16, orice pensionar isi mai cumpara una-alta zilele astea dar pensiile se vor trimite mai devreme cu 2 zile…pana pe 26.
Doar doua exemple despre cum isi bate joc PSD de propriul electorat. Dar nu va faceti griji, romanul votant e obisnuit sa inghita orice…

Un răspuns la „Batjocura PSDragnea : legea salarizarii unitare si pensiile”

  1. Cand PSD va pleca de la conducere si sper ca intr-o buna zi se va intampla si asta, Romania o sa fie o jale. Vor distruge, vor face praf si vor incalci totul. Si nu stiu daca ne vom mai reveni avand in vedere ce politicieni exista in toate partidele. P.S. In urma jegului din politica romaneasca, a mizeriilor si jafului organizat timp de 27 de ani intreb si eu: cand se aplica paragrafele cu „inalta tradare de tara” si ” subminarea economiei nationale”? Pentru ca ce au facut astia trece de orice limita a imaginatiei. Si inca nu stim tot.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: