Iepuroii, gainile si ouale au atacat-o politic pe Pandele Firea

„PMB si-a propus sa promoveze cultura si valorile autentice romanesti in inima Capitalei, in preajma Sarbatorilor Pascale, iar tendinta unora de a specula politic un astfel de eveniment, criticand doar de dragul de a critica, este pur si simplu o incercare de a prejudicia imaginea primarului general si, implicit, a institutiei pe care Gabriela Firea o conduce”

Ofensata ca lumea rea nu ii apreciaza capodoperele culturale autentic romanesti  la justa valoare, pandelizatoarea a facut ce stie mai bine si anume a transmis un comunicat in stilul obraznic, de mahala, care a consacrat-o . Cum adica, se  indigneaza, nu toti bucurestenii adora butaforia ‘iepure in car gigantic tras de o gaina’ creata de scenograful Vutcariov Viaceslav, un artist apreciat, de asemenea, in mediul artistic national si international.” ?!? E atac politic !!!
Bine, daca mult apreciatul international Vutcariov a tacut intelept, chestie normala pemtru cineva pe care si google il gaseste cu greu, Buhagiar Dragos, scenograf cu o cariera de necontestat, declara pentru news.ro

România este o ţară liberă şi este firesc să existe şi comentarii negative în legătură cu lucrarea (…) am fost nevoit, din raţiuni financiare, să păstrez elemente din târguri organizate în ani anteriori şi să renunţ la anumite idei. Elementul de noutate îl reprezintă ouăle, dar că şi numărul acestora a fost înjumătăţit tot din cauza finanţării.

Exista in Piata o gaina cu un iepure, facut de un alt artist acum trei patru ani.

Sigur ca omul, oarecum jenat, a simtit nevoia sa faca precizarea despre iepurii si elementele reciclate „din alti ani”  ca sa se scoata din panarama in care a fost bagat fara voie, deosebirea consta insa in expresia ” e o tara libera ,  e firesc sa existe comentarii negative „. Asa ceva mintea pandelizatoarei si a PSD-istilor nu poate admite, din simplul motiv ca nu inteleg notiunea : libertatea de opinie.
Dar, aceasta adevarata valoare a socialistilor are planuri marete pentru viitor : o statuie a lui Ronald Reagan amplasata undeva in centrul orasului. Fara sa am nici cea mai vaga idee de ce pe socialistii de caviar ii frige despre ultra-conservatorii dreptei americane, pot sa ii dau o idee pentru proiectul cu care, ca sa zic asa, ar putea impusca doi iepuri…

Un răspuns la „Iepuroii, gainile si ouale au atacat-o politic pe Pandele Firea”

  1. In „centrul” Capitalei nu este decit Piata Universitatii. Ar fi foarte tare sa-l puna pe „celebrul” actor ajuns politician acolo si sa rebo(bo)teze locul in Piata R.R.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.