Pandele Firea nu e singură, Bușoi & PNL București îi sunt alături și o copiază

Incep cu afirmatia pe care am facut-o si ieri despre care nu am nici cea mai vaga indoiala  : PNL se indreapta senin catre disolutia totala.
Unii si altii ar putea intreba daca am ceva de impartit cu Cristian Bușoi ? Nu, nici pomeneala de asa ceva, mi se falfaie de persoana fizica in cauza, las cifrele sa vorbeasca in locul meu.
– 11 decembrie 2016 : dupa cele 11,2% luate la alegerile locale cu Cătălin Predoiu, PNL Bucuresti condus de Cristian Busoi obtine 11,9 % ( locul 3 pe tara ca rezultat slab )
– 9 aprilie 2017 : PNL Bucuresti il realege presedinte pe Busoi Cristian.
Daca nu intelegeti nici cifrele, nu mai e vina mea. Sa-ti inchipui ca frecand nonstop fotoliile de la Grivco 3 invitat de salariatii, rudele si amicii PSDragnea-Firea, vei rezolva ceva ca imagine electorala este doar o dovada de maxima prostie. Oricat ar incerca , unii nu sunt facuti sa „treaca sticla”, ori fara nici un pic de charisma e mai greu cu leadership-ul.
Dar sa vedem, cum incearca echipa cea noua a PNL sa contracareze panarama pe care a organizat-o Gabriela Firea prin oras ? Printr-un copy-paste cu scrumbii, asa cum ne arata Dan Cristian Popescu ales ieri prim-vicepreședinte PNL București

Sigur, veti zice, sunt diferente majore, panarama cu scrumbii la gratar si hore intinse langa statuia lui Eminescu nu e organizata pe bani publici, e un eveniment privat. De ce e girata insa de prim-vicepreședinte PNL București, aud un raspuns ? Desigur, l-a dat chiar Busoi Cristian ieri

„…avem nevoie să schimbăm mai întâi de toate atitudinea în PNL Bucureşti şi să schimbam felul în care PNL Bucureşti vorbeşte cu electoratul său…”

Cum se zvoneste ca Busoi va candida si la sefia partidului , nu-mi ramane decat sa le urez somn usor si mai discutam dupa urmatoarele alegeri…

 

3 răspunsuri la „Pandele Firea nu e singură, Bușoi & PNL București îi sunt alături și o copiază”

  1. buble zice ca pdl se va reinfiinta si toti primarii pdl din ardeal pleaca la pdl reinfiintat. ma bucur. asa pnl condus de busoi chiar ca nu va castiga nicio primarie in ardeal in 2020.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.