Viata in familia crestina unita : „Protectia copilului” a inchis ochii la un viol incestuos

Iata faptele pe scurt : un animal brasovean isi violeaza copilul minor si e condamnat la 7 ani ( un fleac, dar asta e codul penal ) , veti zice nimic nou pana aici dar aveti putintica rabdare.
Mama stiuse dar tacuse de frica si fiindca nu avea unde sa plece cu copiii . Probabil nici cu asta nu prea v-am convins, dar abia acum  vine partea superba a povestii

  • Ea ar fi cerut ajutor la Politie si la Directia pentru Protectia Copilului, insa ar fi fost sfatuita sa indure chinul. Asistentii sociali s-au scuzat ulterior spunand ca femeia nu a facut plangere scrisa si ca au vrut sa pastreze familia unita.

F  a  m  i  l  i  a     u  n  i  t  a
Sperand ca v-am trezit interesul, intreb, nu dau cu parul
1 Cum se impaca cele de mai sus cu valorile familiei crestine, cea organizatoare de marsuri si mitinguri ?
2 In cazul, extrem de posibil, in care amarata aia ar fi ramas gravida, familia crestina ar fi fost de acord cu avortul sau l-ar fi considerat un pacat ?
3 Nu in ultimul rand , unde se afla in povestea de mai sus Biserica Ortodoxa cea sprijnitoare a familiei unite  ?
Dar  nu va faceti griji, nu va raspunde nimeni, si foarte probabil, cand in 2-3 ani va fi eliberat pentru buna purtare, individul se va razbuna si/sau va recidiva.
Traim in Romania si principala grija a acestor conducatori  responsabili e un clopot de 25 de tone in valoare de 500,000 de euro , fiindca nepretuit e chipul PF Daniel.

Reclame

Un răspuns la „Viata in familia crestina unita : „Protectia copilului” a inchis ochii la un viol incestuos”

  1. Eu am o vorbulita cu smecherul ala de Andreicut Mototolit al Clujului, Feleacului si Berbeleacului care ii sfatuia pe romani sa faca cel putin 3 copii, dintre care unul pentru biserica:
    „Auzi bre tataie, daca biserica despre care vorbesti nu le-ar fi impus valahilor timp de sute de ani, aproape 200 zile de post annual absolut inutil, in vremurile alea si daca copiii lor ar fi avut parte de un ou si o strachina cu lapte macar la doua zile, poate ca nu le-ar fi pierit jumatate dintre copilasi, iar populatia Romaniei poate ca ar fi numarat azi peste de 30-40 milioane, daca tot ne place sa fim multi. Si daca tot ne dam romani verzi, poate ca ar fi fost mult mai romani verzi si mai putini aia mai tuciurii”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.