Cum si-ar fi putut lansa Adolf Hitler o carte la Bucuresti ? La Universitatea Populara „Ioan I. Dalles” condusa de Fatu Gabriel

Pe scurt lucrurile stau cam asa
Dughin Aleksandr Gelievici este un propagandist al statului autoritar, împotriva democrației liberale,  modelul putinist,  un tip care  a militat pe față pentru război împotriva Occidentului. Acestui fascistoid rus  i-a organizat Universitatea Populară „Ioan I. Dalles”  o lansare de carte de propagandă anti-occidentală și anti-democractică.
Universitatea Populară „Ioan I. Dalles” este în subordinea CGMB. Ex-actorasul Fatu Gabriel , ajuns consilier in 2012 prin mila PP-DD-OTV e numit acolo in urma unui concurs in care, fireste,  a concurat de unul singur ( In alte detalii despre cariera agariciului, n-are sens sa intru , e mult mai instructiv sa ii studiati declaratiile de avere si evolutia acestora intre inceputul mandatului in 2012 si finalul din  2016 )
Bref, acest mic produs al OTV i-a organizat rusului lansarea cartii, la care au participat 40-50 de indivizi care, ca sa citez din spectatorii prezenti ” miroseau a mort si a mucegai 😀 )
Si atunci, ma-ntorc la prima intrebare : Adolf Hitler nu ar fi fost binevenit de catre Fatu Gabriel, ce credeti ?

Reclame

9 răspunsuri la „Cum si-ar fi putut lansa Adolf Hitler o carte la Bucuresti ? La Universitatea Populara „Ioan I. Dalles” condusa de Fatu Gabriel”

 1. aligica si baconschi au scris ceva despre saracia intelectuala a lui dughin si despre faptul ca e ca un pavel corut la tipul de povesti pe care le spune. plus ca stanga occidentala si dughinistii sunt aliati in a manji conservatorismul crestin european spunand ca e propaganda ruseasca. adica totul e alb si negru pentru stanga si pentru dughinisti. daca esti traditionalist trebuie obligatoriu sa fii cu putin, spune new york times si presa de la moscova la unison.

  1. Baconschi? De unde-l stiu eu pe securica asta micu’? Aha, „Elena, esti frumoasa, esti inteligenta, fac eforturi sa nu cad sub farmecul tau”.

   1. Îl știm și de la expresia „mahalaua ineptă” adresată celor care au demonstrat în ianuarie-februarie 2012, și după mirificul său papașa, Anatol Baconschi, celebrul autor al versurilor:

    „Trece-o noapte și mai trece-o zi,
    Se ascute lupta între clase,
    Iar chiaburii se arat-a a fi
    Elemente tot mai dușmănoase.

    Astea le vedem noi — dar chiaburii
    Văd în față negre văgăuni
    Și în ochii lor văpaia urii
    Răscolește blestemații tăciuni.”

    Dacă nu murea la cutremurul din ’77, ar fi ajuns cu siguranță un cadru de nădejde în PSD-PD/FSN

 2. Eu sunt contra interzicerii opiniilor. De orice fel sau culoare ar fi ele.

  Daca e s-o luam asa, neo nazismul shalom extermina stil nou mai mult ca cel original si o face zbierand discriminare 😀

  Nu sunt de acord nici cu interzisul religiilor si alea clar fac rau mult mai mult ca astia blamati in mod curent sau cutumiar. Indiferent de culoare, cruce sau semiluna si la ele

   1. Mmm… asta ne-ar duce la opinii corecte, de stat, promovate prin stat. 😉
    Nu stiu partea legata de bani organizare lansare. Daca a fost facuta pe banii statului, atunci ar trebui sa beneficieze de acelasi tratament si alte lansari, de alte culori politice. Clintoneasa, de ex., ca sa ma refer tot la cineva cu „influenta”.

    As fi de acord cu ideea ta, daca ar fi promovat, ceea ce nu m-ar mira, un anti-roman clar. Sa zicem lansarea de carte a unui ungur care promoveaza dezmembrarea Romaniei. Nu am studiat personajul din articol decat la modul light, insa sustine ca daca am iesi din nato, am avea verde la unirea cu MD, transnistria bonus, parca si ceva de la ucrainieni, si ne-ar fi mai bine. Il pot intelege dpdv strategic la partea cu nato, dar ne-ar fi mai bine din parti la modul general. Oricum, partea trista e ca noi avem ce e mai prost din ambele tabere: coruptie ca la rusi si fortare „beneficii” vestice in acelasi timp (corectitudine politica, discriminare pozitiva etc).

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.