Pandele Firea și-a făcut rost de CRBL și a plecat să facă turul școlilor întru salvarea copilașilor de Balena Albastră

Cum cerebelul e un organ care lipseste cu desavarsire PSD-istilor , Pandele Firea a facut rost de unul, ( nu stim pe cati sau ai cui bani ), si l-a plimbat alaturi de jupaneasa Dan de Teleorman , primarul Mutu si, fireste , toata presa salariata, ca sa salveze scolarii de balena albastra.
In mod interesant, evenimentul de la scoala 164 nu se afla pe situl Primariei Generale ci pe contul personal al mahalagioaicei care se viseaza presedinte.
Altfel, e o modalitate excelenta de a face reclama unei chestii inexistente la nivel macro si de a abate atentia de la toate mizeriile cu sprijinul generos al Latrinelor de serviciu
Se scumpesc gazele si/sau carnea de porc ? Nu se misca nimic pe santierele din oras ? Coruptii din PSD modifica legile una dupa alta ? Nici o problema, hai sa facem turul scolilor alaturi de  CRBL.
Mesajul direct adresat elevilor  a fost acela sa nu mai stea pe Internet, pe Facebook si sa aleaga sportul gen Kendama ( joc de indemanare prin care se asaza o bila din lemn pe un suport dintr-o singura aruncare , chestie la care intelighentul rapsod CRBL a si facut o demonstratie )

„Trebuie sa aratam pericolele care se ascund in spatele jocurilor pe computer si sa actionam inainte de a se petrece o tragedie”

De asemenea , as zice , e foarte important sa pozam in mare iubitoare de copii care, ca prin farmec, ii organizeaza primiri xare ne aduc aminte de academicianca impuscata la Targoviste in ’89.
La evenimentul de la scoala 164 nu a fost vazut vreun dependent de jocuri pe computer, nu s-au strans bani pentru vreun  ONG care se ocupa de  cazuri de acest gen dar, ce e mai important e ca nu s-a dat niciun exemplu concret si nu s-a prezentat nicio dovada ca ar exista vreo legatura intre Balena Albastra si cazurile de automutilare semnalate in Romania pana acum. Dar mamicutele din presa PSD-ista au putut rasufla usurate : copilasii le sunt acum in siguranta prin grija conducatoarelor de partid, stat si primarie…

UPDATE cu capre

Anunțuri

5 răspunsuri la „Pandele Firea și-a făcut rost de CRBL și a plecat să facă turul școlilor întru salvarea copilașilor de Balena Albastră”

  1. N-am inteles cine este acest CRBL, ce sau cine il recomanda si ce a facut el la viata luni ca sa stea alaturi de aceste distinse doamne.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s