Mita de 8,6 milioane dată lui Duță Lucian de la CNAS pentru…cine ?

Procurorii DNA îl acuză pe Lucian Duță că, în perioada 2010 – 2012, când era președinte al Casei Naționale de Asigurări de Sănătate, a pretins și primit de la reprezentanții a două firme de software mită de 8,6 milioane de euro pentru a asigura semnarea și derularea în bune condiții a unor contracte sau acte adiționale încheiate cu CNAS
Acum, ce-i drept, nu se specifica despre care firme o fi vorba, Siveco, Asesoft, Teamnet, UTI, Omnilogic  ? Mister. Ce stim insa sigur e ca Lucian Duta a fost omul lui Basescu & PDL la butoanele Casei de Sanatate si deci o mare parte din bani mergeau catre campaniile electorale.
Dar cum stim ca patronii firmelor enumerate au fost sau inca mai sunt ori condamnati, ori inculpati in legatura cu alte mizerii, au avut ocazia sa cante pe larg la DNA. Asteptam sa curga alte nume, mai interesante…

3 răspunsuri la „Mita de 8,6 milioane dată lui Duță Lucian de la CNAS pentru…cine ?”

  1. intre timp in america, probabil dupa ce presa a inceput in sfarsit sa vehiculeze varianta „nicio legatura intre trump si rusia, obama si-a spionat adversarii politici si oamenii lui vor ajunge in puscarie”, trump , ca sa le fie recunoscator, dupa ce inainte cu 6 zile zicea ca assad ramane in functie, acum ii trage o smetie lui assad iar ulii razboiului din timpul lui bush incep deja sa strige prin presa: bombardeaza siria , donald! cel mai probabil urmeaza o interventie americana in siria. sa speram ca nu pentru mult timp , pentru ca ar distrage america de la zona est-europeana!

    1. Nicio diferenta intre presedinti, toti urmeaza acelasi plan: niciun stat puternic in jurul Israelului. Unde a mers, a mers (Irak, Libia, Siria), unde nu, mai incercam (Iran). Ah, ca se mai complica treaba (Turcia), numai cine nu munceste, nu greseste.

  2. de fapt treaba e simpla, americanii vor un conducator in siria cam ca cel (cei) din irak de acum: prietenos cu ei. cererea clasica de mare putere. si romania ar face la fel.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.