Tăriceanu – o relaţie patologică cu minciuna ?

  • „Puteam si eu sa convoc partea noastra din Partidul Conservator, si sa-l suspendam pe domnul Tariceanu pentru ca asa spune statutul : o persoana care este trimisa in judecata poate fi suspendata din ALDE pe durata procesului respectiv. N-am facut lucrul acesta, am mers pe buna credinta. Nu stiu cum ar fi reactionat domnul Dragnea daca mergeam cu o decizie in acest sens”
  • Domnul Tăriceanu are o relaţie patologică cu minciuna şi asta este ideea cu care voi merge mai departe – ( sursa )

Chestia interesanta la politicianul roman este aceea ca , de regula, nu isi da seama cu ce mafioti, corupti sau mitomani a avut de-a face, decat abia dupa ce se cearta, pana atunci nimic nu ii pute la aliati
Noi, cu totii, stim inca de prin 2007-2008 si ajungand pana la campania din 2014 facuta umar la umar : C.A.C. P-Tariceanu e doar o marioneta a PSD, manevrata de Geoana, Hrebenciuc, Ponta sau Dragnea si el, Daniel Constantin a aflat abia acum, dupa ce i-au tras ALDE & PSD Filiala Grivco un sut in fund ?
Ia numarati penalii din imagine dle Daniel Constantin, macar pe cei din spate ii recunoasteti, pe ex-ministrul Ciordache#altaintrebare sau pe sponsorul lui Tariceanu, Chitoiu Daniel ? Cei doi de la masuta nu erau cumva urmariti penal cand ati semnat  alianta ?
Caci despre fostul stapan si finantator din declaratia de avere,  Voiculescu Dan, momentan aflat dupa gratii, ar fi inutil sa mai intreb…

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s