Alegerea lui Tudorel

Ministrul Justiţiei Toader Tudorel anuntase luni ca va prezenta astazi intr-o „conferinta de presa la ora pranzului” concluziile evaluării Ministerului Public şi Direcţiei Naţionale Anticorupţie . Intre timp si-a schimbat ideile si conferinta de presa s-a transformat in „declaratie de presa” ( deci fara intrebari de la ziaristi )  si ora pranzului in ora 18.
Acum, n-as face nicio supozitie legata de ceea ce va declara omul care  intre timp s-a vazut cu toate partile, inclusiv cu ambasadorul SUA care sprijina fara rezerva activitatea DNA-Kovesi sau cu Bruxelles-ul care a declarat de 1001 de ori ca sprijina lupta anticoruptie si rezultatele obtinute de Romania in ultimii ani
Deci ministrul Toader Tudorel, garantat de Grindragnea si Tariceanu, are doua optiuni

  1. Face o evaluare corecta, trage concluziile de rigoare si propune niste masuri pentru viitor
  2. La cele de mai sus adauga cererea expresa de demitere a procurorilor Lazar si Kovesi din fruntea Parchetului ICCJ si DNA

Cum a doua optiune va da din nou foc la strada, sprijinul pentru DNA fiind la cote covarsitoare, si va provoca reactii negative la Bruxelles, ministrul poate alege linistit , fiindca are doar doua directii : vestul alaturi NATO-UE sau estul alaturi de Rusia .
Haideti dom’ Tudorel, alegerea e simpla, altii au avut de ales de un milion de ori mai greu

Anunțuri

Un răspuns la „Alegerea lui Tudorel”

  1. Frate, rar intalnesti o asa limba de lemn. Omul chiar e valoros, dar din punct de vedere stiintific, obiect de studiu pentru antropologi. Ai fi putut jura ca e un discurs dintr-o sedinta a CC de prin anii ’70-’80 tinut de vreun primvicesecretar de judet. Nea Tudorica scos de la hibernare. Ce hibernare zic, cryo-congelare!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s