Pandele Firea pe aratura , pe urmele colegilor Peia si Radulescu : PNL si PDL au condus Primaria Generala

  • „… Să nu uităm că PNL şi fostul PDL au condus Capitală în ultimii ani, având o majoritate confortabilă în Consiliul General şi un primar general interimar, Răzvan Sava. Ei sunt responsabili pentru faptul că în Capitală nu s-a mai făcut nimic concret pentru bucureşteni în afară unor acţiuni de tip „pârjolit câmpuri şi otrăvit fântâni”, iar majoritatea proiectelor de investiţii aflate în derulare la acea dată au fost blocate. Atunci când am preluat mandatul de Primar General, am găsit dezastru la Primăria Capitalei...”

Ii permit sa ii atrag atentia acestei mahalagioaice mitomane dar tupeiste cat cuprinde,  ca primarul Capitalei intre 2008 si 2015 s-a intitulat dr. Oprescu Sorin, garantat de PSD , care de la primarie a ajuns direct la DNA si ale carui proiecte incepute prin 2012-2013 dar lasate in parasire, nu e capabila nici acum sa le termine ( vezi pasajul Big Berceni si restul ) si nu mai zic nimic.
Ori e proasta, ori e proasta,  ca sa citez din doctor

2 răspunsuri la „Pandele Firea pe aratura , pe urmele colegilor Peia si Radulescu : PNL si PDL au condus Primaria Generala”

  1. vedeti de ce a gresit mizerabilul de teodor atanasiu cand dupa arestarea lui oprescu l-a pus interimar la primarie pe sava ala de la pnl ? a crezut ca aduce voturi sau contracte? pentru ca ala oricum nu a facut nimic si din cauza asta pesedista asta de firea da vina pe liberali in loc de oprescu. daca nu se bagau obsedatii de bani atanasiu+busoi atunci poate liberalii faceau mai mult la bucuresti la alegeri…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.