Oferta pentru Tariceanu : un Zmău in chiloti. Plus alt PSD-ist cu mitraliera : Bacalbaşa

  • “Si uite așa, mi-am luat rămas bun de la Daniel Constantin, atunci cand mi-am dat demisia din Copreședinte ALDE Botosani. Atunci i-am aratat ce aveam in chiloți , in partea din spate. Acum cand văd ca face scandalul acesta, el fiind un nimeni absolut, as vrea sa-i arat ce am si in partea din fata ! Cum e de facut, dragi prieteni? ”

La prima vedere, n-ai zice ca tataia din imagine, soldovean din ALDE Botosani intitulat Zmau Dumitru e ticnit. La a doua, mai ales daca ii studiezi nitelus facebook-ul, iti faci cruce si iata, un alt motiv ca sa revin cu intrebarea : cine si cand va fi dispus sa introduca obligativitatea controlului psihiatric anual la politicieni ?
Sigur veti zice, sunt 1001 de bolnavi ca asta, dar nu e chiar asa de simplu. Omul e in ALDE ? I-auzi la madama ministresa poliglota de Oltenia ce spune , evident la Latrina 3 : „PSD si ALDE au castigat alegerile in Romania, si nu Fondul Monetar International”
ALDE Botosani, condusa de proaspatat sinecurista Loto-Minca , impreuna cu acesti psihopati condusi de un batranel  idiot guverneaza PSD ? Ok, in acest caz, sa marsaluiasca voiosi catre victoria finala, aplaudati de gasca de salariati din mass-media…
PS
Daca nu v-au ajuns Peia, Radulescu sau diliul de mai sus, luati si de la Bacalbasa :  Soros , agenturilii straine si, obsesia PSD, mitraliera cu care voia sa se ocupe de taranisti…

4 răspunsuri la „Oferta pentru Tariceanu : un Zmău in chiloti. Plus alt PSD-ist cu mitraliera : Bacalbaşa”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.