Colegiul Medicilor îl amenință pe ministrul Bodog cu judecata pentru că nu oprește chestionarea pacienților despre mita din spitale ?!?

Cel putin interesant de observat opinia acestor minunati, devotati si prea-cinstiti colegi ai dr Bradisteanu caruia, nu-i asa, i-or fi picat din cer cele 4 milioane nejustificabile , nu din spagi, Doamne fereste.
Ministrul Bodog e amenintat cu instanta de catre Colegiul medicilor printr-un d.  Borcean fiindca doreste sa afle informatia direct de la pacienti
Merita urmarita desfasurarea evenimentelor

Reclame

Un răspuns la „Colegiul Medicilor îl amenință pe ministrul Bodog cu judecata pentru că nu oprește chestionarea pacienților despre mita din spitale ?!?”

  1. Pentru chestia asta, Bodog este un psdist OK. Nu stiam de evaluare, ca nu servesc spital in general, de stat cu atat mai putin. Sunt foarte bune ideea si aplicarea.

    I-as impusca pe astia din colegii si rahaturi profesionale. Incepand cu medicii care-si acopera si ascund malpraxis-urile. Din ce am vazut, in zonele GJ, DJ,OT, MH, e JALE. Acolo chiar se moare din incompetenta si delasare. Pana o muri un medic d-asta „competent”, de mana unui parinte.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.