Domnul Shhaideh Sevil, spalatoreasa Firea si restul IQ-urilor negative din PSDragnea

”Prin prezența domnului Dragnea aici se girează se girează promisiunile domnului premier și ale domnului vicepremier Sevil Shhaideh” – Mocioalcă Ion

Pornind de la vechea lege a lui Murphy, conform careia  suma IQ-urilor ramane constanta in timp ce numarul populatiei planetei e in continua crestere, am avut de-a face saptamana aceasta cu un sirag de perle lansate in serie de la varful PSD.
Dupa ce madam lio ministra Bazilesco a reusit sa se faca de rasul curcilor ,  Grindeanu a  aprobat-o spunand   „Nu se dau examene de limbi straine cand ocupi o functie de ministru„. Posibil sa fie si asa, dar ceea ce inca nu a aflat premierul Grindragnea e ca limba oficiala in UE este engleza, nu olteneasca.
Madama Firea, alta valoare socialista, pe care salariatul Pieleanu deja o viseaza presedinte, spune referindu-se la crizele lui Ponta ca ” Reputaţia unei familii constă în faptul că nu-şi spală rufele în public. Aşa este şi în cazul unui partid” . Ceea ce inca nu aflat pandelizatoarea este ca reputatia unei familii consta in cinste, onestitate si corectitudine, in primul rand. Altfel, intr-adevar, nici mafia nu isi spala rufele vreodata in familie, reputatia fiindu-i nestirbita de vreme ce  insusi J.Edgar Hoover ii nega existenta.
Fac o scurta paranteza referitoare la IQ-ul pupincuristilor-sociologi pe care simte nevoia sa-i foloseasca PSD si ne amintim doar de frumosul 55-45 din noiembrie 2014, cand cifrele le dadusera cu precizie, doar persoanele le incurcasera nitelus, prin partile esentiale. Viceversa, ca la nenea Iancu.
Printre acesti  damblagii, sta la loc de frunte deputatul cu mitraliera AKM, care, ce sa vezi, tocmai s-a ales cu un dosar penal. Ce spune Dragnea despre nebun ? Ca regreta ca l-a pus pe lista dar ca urmeaza, candva intr-un viitor neprecizat, sa-l suspende din PSD.
De ministrul Daea e inutil sa mai spun, omul a reusit csa-l faca  uitat chiar si pe Zaroni care acum, prin analogie, pare un geniu neinteles.
Nu in ultimul rand, faptul ca un tip Lucian Cotizo, arestat în 2011 pentru contrabandă cu țigări se pare ca va fi uns de Sorin Grindeanu șef la Vămi nici macar nu mai mira.
Acestea fiind zise, nu ne ramane decat sa urmam sfatul rumanului-haiduc-vanator si sa ne apucam rapid si temeinic de furat. Nicio grija, are cine ne apara, ministrul Justitiei…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.