Cine ar lucra pe gratis pentru Ghita Sebastian ?

Dom’ maistru de la Gagesti a simtit nevoia sa-si completeze palmaresul din mass-media , ajungand intr-un final al carierei sa lucreze si pentru Ghita TV, atentie, ” cu condiţia de a nu fi angajatul televiziunii pentru a nu fi acuzat că nu este imparţial. ” ( sic ! )
Acum  serios, nu prea inteleg, poate sa-mi explice careva care e faza cu „angajarea”, e ceva scandalos in a fi angajat legal  la Ghita ? Nu cred, atata vreme cat prestezi o munca cinstita pentru care esti remunerat. Ca jurnalistii cinstiti angajati de Ghita pot fi numarati pe degetele unei singure maini, e altceva.
Scandalos ar fi, de exemplu, sa incasezi de la Ghita si sa te dai fata mare ca un anume sociopolog pufos care presta in campania electorala pentru Vlad Tepes pe care acum se preface a-l fi uitat.
Scandalos ar fi, alt exemplu, sa incasezi de la Ghita pe persoana fizica, prin firme ale unor interpusi „colaborand” cu o firma a ta, cum procedeaza destule nume care apar prin presa.
Sau poate maistrul vrea sa insinueze ca va presta pe gratis o perioada de proba, ca o profesionista angajata direct de pe centura la un bordel de lux ? Mira-m-as…

2 răspunsuri la „Cine ar lucra pe gratis pentru Ghita Sebastian ?”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.