Daca Olguta Vasilescu e o proasta, Ion Cristoiu ce scuza poate invoca ?


Ok, a ras toata lumea de sfertodocta din Craiova, pe a intitulat-o in toate felurile, cel mai nevinovat apelativ fiind ” Un Ion Iliescu citind in oltengleza „. Nu gasesc nimic aiurea , e doar o alta inculta, chiar ea declarand ca nu cunoaste boaba de engleza, care s-a facut de ras dandu-se drept ce nu e.
Ce e insa mult mai amuzant abia acum urmeaza


Nu neaparat mitocania unuia care acasa acasa o zbarcitura ma uimeste, ba chiar as fi dispus sa ii inteleg frustrarile  de batranel trist, totul pana la un punct.
Cand scrii ” iesitul le dau „, cu virgula asezata fix intre subiect si predicat, e un semn grav. Semn de ramolisment sau de agramatism , la alegerea clientului nostru, Cristoiu Ion, care, spre deosebire de madama Vasilescu, nu poate invoca nicio scuza in afara celor mentionate

5 răspunsuri la „Daca Olguta Vasilescu e o proasta, Ion Cristoiu ce scuza poate invoca ?”

  1. E incredibil cata mitocanie trebuie sa suporte oamenii din Romania. Cate jigniri, cata terfelire doar pentru ca gandesc si indraznesc sa-si manifeste opozitia democratic, in strada, la acest partid infect si la creaturile care-l populeaza. Insi care lingeau securitatea si PCR-ul inainte de 1989, cei care au pus serios umarul la mentinerea comunismului in Romania si dupa 1990 au facut totul ca tot PCR-ul sa ramana la butoane cu orice pret. Transformat in FSN acesta a distrus tot. In ceea ce o priveste pe Vasilescu Olguta nu sunt cuvinte. E o mare idioata, proasta ca noaptea, dar cu doctorat. Tupeista, mahalagioaica, lipsita de bun simt, cocotata intr-o functie doar pentru ca a slujit bine partidul, iar acesta i-a intors serviciile facand-o ministra cu ceva bogatii acumulate, desigur din salariul de primar, ajunsa la ONU sa ne faca si pe acolo de rahat ca nu-i suficient aici, in tara. Nu. Pe noi trebiue sa ne stie tot mapamondul. I-as aminti niste vorbe: Prostul nu e prost destul daca nu e si fudul. Prostului tichie de margaritar ii trebuia. Nu te pune cu prostul ca are mintea odihnita. Daca prostia ar durea…, etc. Culmea e ca exact electoratului care i-a adus la putere, nu-i pasa. Nu inteleg nimic si ii doare in cot. Maine i-ar vota din nou. Si ei stiu asta de aceea nu le pasa. 40% nu poate schimba usor lucrurile.

  2. Banuiesc ca in poza, alaturi de Cristoiu e nevasta-sa. Ma uit la ei cat de bine imbracati sunt si ma gandesc cati oameni de aceeasi varsta nu au bani de medicamente. Oameni care si-au petrecut toata viata intr-o tara ce i-a tinut in intuneric la propriu si la figurat si asta si cu sprijinul lui Cristoiu Ion. Ca mai apoi, dupa 27 de ani de comunism mascat intr-o spoiala de democratie, continua sa-i dispretuiasca si sa-i manipuleze pe cei care traiesc de pe o zi pe alta. P.S. Daca Cristoiu Ion traia intr-o tara democratica si avea banii din munca lui cinstita de scriitor si jurnalist de succes nu as fi avut nimic de spus. Oamenii nu sunt la fel. Dar banii lui provin tocmai din minciunile pe care le-a insirat timp de 27 de ani+ cei de dinainte de 1989, iar saracia cumplita din Romania provine tocmai din acele minciuni.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: