Țiriac Ion, vânător rumân, portavocea PSD ” Eu între hoţ şi prost, prefer hoţul „

  • „Să mă lase ambasadele, eu sunt suveran. Dacă vor să comenteze, să comenteze la ei acasă. Noi în prostia noastră… Eu între hoţ şi prost, prefer hoţul. După hoţ mai rămâne ceva. Corupţie e în toată lumea şi la nivele de o mie de ori mai mare”
  • „Avem alegeri şi o coaliţie ajunge la peste 51%. Aceşti oameni ar trebui să ceară autorizaţie la primărie. Este democraţie sau anarhie ? Vă rog, nu fiţi anarhişti
  • Cei care nu au votat nu au dreptul să meargă în piaţă.”

Cel putin naucitor discursul batranului vanator-haiduc, a carui costumatie (plus ochelarii de soare ) parea desprinsa din filmele cu mafioti din anii ’60, dar al carui discurs parea copiat din punctajele cu care isi trimite PSD trompetele prin televiziuni ,  culminand cu populara idee   „Lasati-i dom’ne sa fure in liniste ca oricum va mai ramane si voua cate ceva „.
Acum, veti zice, lasa-l cu Dumnezeu,  merge catre 79 de ani ,  a ajuns sa inchirieze fufe ieftine si se crede motul de pe cac…coliva nationalismului rumânesc. Dar nu ma pot abtine sa nu ma amuz cand ii spune angajatului lui Gusa Cozmin ca prostilor, le prefera hotii. O fi fost vreo aluzie la patronii postului ?
Sa auzi ca vorbeste despre anarhistii care nu au dreptul sa protesteze fiindca nu ar fi votat fiindca asa i-a spus lui cineva, nu se stie cine, pe la New York, e cam de ras fiindca in America doar un bolnav psihic poate afirma asemenea chestii.
Dar cand te-a indopat in ultimii 27 de ani FSN-PDSR-PSD cu de toate,  ba chiar a mai si inchis ochii la baietelul care tragea pe nas, mi se pare normal sa ii aperi*
Spune-mi pe cine admiri si-ti spun cine esti, zice rumânul. Nu rumânul Tiriac, rumânul cinstit.

* Search „tiriac” pe blog pentru alte declaratii pro-mafia PSD facute de-a lungul anilor.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.