Good cop Liviu vs. bad cop Șerban și dilema Curții Constituționale

„Este opinia lui Dragnea, este opinia lui Tudorel Toader. (…) Dragnea a vorbit în nume personal nu în numele PSD. PSD nu a luat o decizie în privinţa legii graţierii (…) Unii oameni care se amesteca aici sunt excesiv de prosti si excesiv de ticalosi

Telenovela PSD vs Justitie a continuat si, asa cum si-a obisnuit electoratul, proaspat reintors din Israel, acolo unde Bibi nu si-a permis luxul sa-l primeasca, Dragnea Liviu Nicolae a dat fuga aseara la spalatoria de morti a pastorului Grivco.
Don Livinho a lamurit rapid pensionarimea votanta ce era cu milionul de euro disparut ca prin farmec : ” O parte a fost folosita pentru constructia casei din Alexandria iar o alta parte a fost folosita in alte scopuri” . Care scopuri ? Ei na, doar nu era sa-i puna sluga Gadea asemenea intrebari.
Revenind la citatul din plavanul asezat in funtea senatorilor PSDragnea, iata cateva #alteintrebari : Dragnea in care tabara se afla, a prostilor sau ticalosilor ? In numele cui vorbeste seful PSD, atunci cand vorbeste  ? Cam atat despre scroafa lui Iliescu suita in copacul coruptilor de partid. Un circ ieftin intre el si Dragnea pentru o mass-media la fel de ieftina.
In timp ce atentia publicului era ocupata cu fumigenele PSD, o alta trebusoara , mult mai interesanta,  a avut loc ieri. Curtea Constitutionala a amanat pentru 21 Martie solutia la sesizarea Avocatului Poporului privind legea care interzice condamnatilor penali sa faca parte din guvern si presedintele celor 9, Valer Dorneanu a spus :

  • „Cauza a fost amânată. Am dat termen pe 21 martie. Nu am reuşit să ajungem la o soluţie. Am simţit nevoia să aprofundăm mai bine cauza şi să analizăm cea mai bună dintre variantele care s-au discutat astăzi, care sunt mai multe.

Faptul ca au amânat cu două săptămâni pronunțarea într-o speță în care exista deja o jurisprudență extrem de solidă și lipsită de orice dubiu nu poate decat sa te lase mut de uimire : sunt oare capabili judecatorii supremi sa dea un verdict prin care sa garanteze dreptul oricarui condamnat penal de a conduce tara ?
Da, in fond de ce nu ar putea,  in Romania condusa de PSD, nimic nu mai poate mira…

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s