După „Noaptea ca hoţii”, episodul II ” Ziua ca mafioţii”- Dragnea in Israel, Şerban Nicolae vrea să legifereze graţierea corupţilor

Nu cred că cei care sunt corupţi trebuie să stea la închisoare câte trei în pat

Intr-o zi in care aflasem ca Grindragnea reusise sa ii impace pe mogulii penali Felix cu Sebilica prin numirea noii purtatoare de vorbe a guvernului Popa Petrescu Alina,  in aceeasi zi in care, ce coincidenta, don Livinho iarasi se afla la plimbare , dar nu prin America ci prin Israelul consiglierilor sai , aparatorul coruptilor, senatorul Plavan Nicolae a lovit din nou.
Pe scurt, cele două amendamente formulate de seful senatorilor PSD si  președinte al  Comisiei juridice, vizează infracțiunile exceptate de la aplicarea prevederilor Legii grațierii.
– În varianta inițială a proiectului erau exceptate infracțiunile de corupție prevăzute de art. 289-294 din Codul Penal, abuzul în serviciu (art. 297) și conflictul de interese (art. 301). În varianta lui Nicolae, acestea nu mai sunt exceptate de la grațiere.
– Conform ideilor mafiotului, ar urma să beneficieze de grațiere și cei condamnați pentru luare de mită, dare de mită, trafic de influență, cumpărare de influență, abuz în serviciu și conflict de interese.De asemenea, ar urma să fie grațiați cei condamnați pentru infracțuni asimilate infracțiunilor de corupție
Deci in opinia PSD, coruptia trebuie gratiata ? Interesant.
Scrisesem si eu ca si multi altii ca PSD nu va renunta si iata, la nici o luna distanta, au reluat mizeriile cu o intensitate sporita.
Daca nu e cumva doar un joc de glezna care sa incerce sa mai repare imaginea PSDragnea ( iata, un senator a avut o idee, dar noi o respingem ! ) si coruptia va fi gratiata, chestiunea va duce cu siguranta la proteste interne si internationale masive si strazii ii mai ramane o singura solutie : sticla Molotov.
Dar am un feeling ca e doar o manevra smechera…
UPDATE
Se pare ca, pana una-alta, am avut dreptate,e o manevră ieftină de PR : Dragnea si ministrul Toader spun că ei nu sustin gratierea faptelor de coruptie

Reclame

2 răspunsuri la „După „Noaptea ca hoţii”, episodul II ” Ziua ca mafioţii”- Dragnea in Israel, Şerban Nicolae vrea să legifereze graţierea corupţilor”

  1. Vai Traian, cum, sticla Molotov? vaaai…nu mai bine aprindem niste luminite? facem steagul ONU? dansam conga pana la Parlament si inapoi? Spargem baloane colorate?? Zic ca ar fi mai de efect. Este clar ca astfel transmitem un mesaj puternic catre clasa politica.

    Serios acum, aproape ca imi doresc, intr-un mod masochist, sa ii vad pe mafiotii astia unsurosi aruncand cu codul penal si cu justitia la gunoi. sa-si scoata tovarasii din puscarie, sa demoleze DNA, sa isi faca toate poftele.
    Asta ca sa avem odata si odata confirmarea daca generatia asta este capabila de o rascoala cu violenta. ma cam indoiesc. pe de alta parte stim ca mamaliga, asa pleostita cum e ea, poate exploda f urat.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s