Pentru cine cerea bani Ghiță Sebastian Aurelian

ponta-ghitaGhiță, acum dispărut, susținea că are posibilitatea de a-i ”convinge” pe Nicolae Băniciou (PSD), Eugen Nicolăescu (PNL), Zsolt Nagy (UDMR) sau Valerian Vreme (ALDE) să fie atribuie cui trebuie contractele publice .

„Domnul Victor Ponta devine prim – ministru în mai 2012, iar domnul Ghiţă susţine că SC SIVECO ROMÂNIA SA nu va mai avea nicio problemă dacă va plăti sumele pe care le solicită de data aceasta, deci Ghiţă Sebastian vine din nou la SC SIVECO ROMÂNIA SA şi pretinde un alt milion de euro, insistând de data aceasta pe rapiditatea plăţii. Din câte cunosc, aceşti bani îi erau necesari pentru alegerile din acel an şi anume pentru susţinerea campaniei PSD. Din această sumă, îmi amintesc că a fost achitată suma de 450.000 euro pe care, din ce-am auzit, a spus că o va folosi pentru susţinerea campaniei lui Victor Ponta.

„În anul 2014, Casa de Asigurări de Sănătate anunţă că va mai lansa două proiecte la sfârşitul anului, iar pentru ca acest lucru să se întâmple domnul Ghiţă Sebastian cere directorilor SC SIVECO ROMÂNIA SA o altă sumă de 1.000.000 euro, susţinând că are nevoie pentru susţinerea lui Victor Ponta. Din această sumă pretinsă de domnul Ghiţă Sebastian şi acceptată de reprezentanţii SC SIVECO ROMÂNIA SA, aceştia au plătit suma de 600.000 euro.”

Ceea ce afirma martorul DNA nu trebuie luat in niciun caz ca fiind un adevar absolut, dar la reputatia lui Ghita si ideile crețe ale sponsorizatului Ponta, orice e posibil. Asta ca sa nu se mai mire nimeni de ce a fugit. De ce nu a fost pazit corespunzator, e alta socoteala la care, din pacate pentru credibilitatea Statului roman, inca nu avem un raspuns.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.