Ce este ciuhodarul si ce vrea el

ciuhodaru

  • cĭuhodár, v. ciohodár (ciohodári), s. m. – 1. În Turcia, servitor al Marelui Vizir sau al unui pașă. – 2. Camerier, slujbaș la curtea domnească avînd obligația să se îngrijească de îmbrăcăminte. – 3. Camerier, lacheu, servitor. – Din tc. çuhadar.. Baș-cĭohodar, șefu lacheilor.

Sa trecem cu vederea traseismul politic al ciuhodarului. In fond, ca lacheu lucrezi pentru orice stapan, fie el PSD, PP-DD, UNPR, USL sau cand nu ai, te declari valet independent.
ciuhodaru-proiectDe asemenea , sa ignoram si faptul ca Dobre Adrian, purtatorul de vorbe al PSD, cel care sustinea luni referitor la protestele din Piața Victoriei, că activitatea Guvernului a fost „obstrucţionată temporar” din cauza acestor „presiuni” a aparut vineri extrem de rapid declamand  ca „PSD se delimitează categoric de iniţiativa personală a deputatului Tudor Ciuhodaru de a completa Codul Penal”.
Acum, nu e vorba despre multele idei ale doftorasului de la Iasi, care se pliaza perfect pe zicerea lui Murphy „Cum se numeste un om cu multe idei ? Idiot”. Cand iti bese mintea proiecte de lege prin care se distribuie  periuțe și pastă de dinți elevilor sau 500 de lei fiecărui nou-născut, e destul de clar ce IQ posezi. In plus, omul pare un demn urmas al lui Stahanov in Parlament : a vorbit de 1.399 de ori în plen în 105 ședințe, a avut 1.186 de declarații politice, 162 de inițiative legislative, 198 de întrebări și interpelări , etc.
Cam asta fu viata si opera ciuhodarului care se ingrijeste de lenjeria lui don Livinho. Nimic de adaugat : o sluga.

Anunțuri

7 răspunsuri la „Ce este ciuhodarul si ce vrea el”

  1. intre timp in sua oamenii pusi de obama in functii au inregistrat telefoanele lui trump. se pare ca e un nou watergate. obama nu neaga inregistrarea, doar spune ca nu el sau casa alba a facut-o. dar new york times spusese ceva in ianuarie despre niste stenograme care nu spuneau nimic, dar le-au aruncat pe piata precum daniel morar , trunchiate pentru a fi folosite politic….

    1. sa nu uitam ca obama a mai ascultat ilegal telefonul lui james rosen, jurnalist la fox news, care era critic cu obama. google „2013 Department of Justice investigations of reporters” . deci obama a facut multe ilegalitati ca presedinte. un veritabil comunist de caviar, corupt precum hillary….

    2. si presa fakenews(nytimes , cnn) zice ca „surse” de la casa alba zic ca ele nu stiu de nimic si ca lui trump i s-a nazarit. sigur, ii crede dracu’ pe mincinosi. pe canalul fox news mai multi invitati au vorbit luna asta cum administratia obama a aprobat ascultarea telefoanelor lui trump si nu au gasit nimic. in schimb purtatorul de cuvant spune ca obama nu a ordonat ascultari, nu ca nu au existat ascultari. scandalul care va izbucni il va depasi pe watergate!

  2. apropo, tot mai multi de pe facebook pe care ii citesc zic ca presedinte la pnl va fi impus cristian busoi. doamneeeee fereste. pnl se duce dracului asa!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s