Pacea si prietenia din coalitia PSD – ALDE duc catre faliment

liviu-dragnea-victor-ponta

Ponta a renunţat singur, fără să se consulte cu partidul, şi la funcţia de preşedinte al partidului şi la funcţia de prim-ministru. Eu am aflat de pe Facebook, de exemplu, că nu mai avem Guvern(…) Nu-l mai întreabă nimeni pentru că nu mai vine la şedinţe, ca să-l întrebe cineva

Ponta si Dragnea se injura prin intermediul servitorilor, ultimul exemplu e citatul de mai sus al madamei Vasilescu din Craiova, aseara la emisiunea servitorului Cristache Ionut din TVR
In ALDE, Daniel Constantin il contrazice pe Tariceanu fara nicio jena atunci cand spune ca DNA isi face treaba.
In timpul asta coalitia nu e capabila sa demareze macar un singur proiect major in afara maririlor in serie de salarii si pensii , deja in  ianuarie au scazut drastic incasarile la buget si preturile au inceput sa creasca caci, deh, asta e cand obligi patronul roman  sa mareasca salariul mnim.
Destinatia economiei ? Faliment lent dar sigur.

Anunțuri

4 răspunsuri la „Pacea si prietenia din coalitia PSD – ALDE duc catre faliment”

  1. adio investitii in drumuri si infrastructura. doar salarii si pensii in astia 4 ani.

    p.s. in america procurorul general sessions a zis ca se recuza daca cumva s-ar cerceta vreodata ceva de rusia si alegerile din 2016. gata. s-a sfarsit scandalul manufacturat din nimic . pana si paul ryan (nr 3 in sua, sef al camerei reprezentantilor) a zis ca sessions nu e vinovat de nimic. pana si senatorul republican anti-vladimir putin L. Graham (care e si anti-trump), a zis „sessions did nothing wrong”. macar presa romaneasca nu prea a vorbit de prostiile pe care le inventeaza cnn.

    1. trump a fost desptept si nu a mai fost activ pe twitter sau oriunde, deci „scandalul” nu s-a gomflat international si s-a stins in 9 ore.

      1. nu cumva partidul demccrat e cu rusii? nu cumva prin atacul cu stiri false la trump si guvernul lui se slabeste sistemul politic american si castiga dusmanii americii din asta? nu cumva adevaratii tradatori sunt obama , hillary si gasca lor?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s