CCR : DNA a perturbat buna activitate a guvernului

47026valer-dorneanu-1

  • Curtea Constitutionala considera ca prin anchetarea modului de elaborare a OUG 13,  DNA a perturbat buna activitate a guvernului si relatiile care trebuie sa existe intre autoritatile judecatoreasca, executiva si legislativa, a anuntat Valer Dorneanu.

Dacă asa s-au pronunțat înțelepții din CCR, sigur asa trebuie sa fie. În fond ce guvern mafiot mai e ăla care nu poate legifera noaptea ca hoții ?

Anunțuri

4 răspunsuri la „CCR : DNA a perturbat buna activitate a guvernului”

  1. Daca un partid are majoritate in parlament si formeaza guvernul, iar acesta, avand sustinerea parlamentului, da tot felul de ordonante. La randul lui parlamentul da legi care ridica majore semne de intrebare in ceea ce priveste drumul pe care o ia tara, in aceasta situatie cine intervine? Sau stam toti si ne uitam spunand ca asta e situatia. Au fost alesi in baza unui vot si nu avem ce sa facem. Sa asteptam vreo 4 ani si vom mai vedea apoi? Dar si CCR e majoritara PSD. Deci parlament+guvern+CCR=PSD. In acest caz ce-i de facut?

  2. Nu sunt jurist, dar cred ca CCR nu e competenta sa se pronunte in speta. Sunt convins ca atat Parchetul General cat si DNA pot ancheta incalcarea legii penale oriunde in Romania, pot intocmi rechizitorii si sesiza ICCJ.

    A facut si CCR o margica de sticla. Normal ca a perturbat activitatea lui Ciordache, nu trebuie sa fi ditamai judecatorul CCR ca sa-ti dai seama ca Grindel si Ciordachel sunt putintel perturbati.

    1. Dacă se ia în considerație și ce strigau tanti alea ALDE Floricica Dansatoarea la Cotroceni („Jos labele DUPĂ guvern”), am putea spune că vestitul cuplu Grindel și Ciordăchel mai mult s-a mas- decât perturbat

  3. se pare ca iohannis vrea sa il impuna sef la pnl pe cristian busoi. asta desi partidul nu il vrea pe soarecele de busoi. e iohannis inconstient? nu isi da seama ca busoi e incolor , inodor , insipid. la televizor e ca o fantoma, nu il baga nimeni in seama. are o fata de prost. o catastrofa

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s