19 firme pentru Pandele Firea plus panselute & lalele de 350 de milioane pentru Negoita

????????????????????????????????????
????????????????????????????????????
    • Pandele Firea vrea ca Primăria București să înființeze 19 firme începând cu producerea energiei electrice și termice, iluminat stradal, dispecerat de taxi și până la promovare turistică, care ar urma să înlocuiască aceste companii private din domeniul producerii și furnizării de energie electrică, iluminat stradal, administrarea spitalelor, pază, administrarea spațiilor publicitare, constulanță pentru proiectele de infrastructură, administrarea drumurilor.

61464627

  • Primaria sectorului 3 a publicat pe SEAP un anunt de licitatie care vizeaza atribuirea pe 4 ani a intretinerii spatiilor verzi, valoarea maxim estimata a acestuia fiind de circa 350 milioane lei. Spatiile verzi din sector sunt impartite in 3 zone, iar acest contract vizeaza doar o zona, respectiv zona I, pentru celelalte doua zone fiind atribuite inca din 2015 contracte pentru intretinerea spatiilor verzi, pe o perioada de 8 ani, valoarea acestora fiind de 243.315.007,00 lei fara TVA, informeaza Hotnews.ro.

Faceti un calcul simplu : cate locuri in consiliile de administratie ale celor 19 societati vor acapara mafiotii din famigliile PSD Pandele-Firea-Ilfov-etc. Va mai mira ca se incuscresc, boteaza si nasesc in serie ? Asa lucreaza toate mafiile si PSDragnea vrea sa puna stapanire pe tot ce misca in Bucuresti.
Doar DNA ii sperie , asta e motivul pentru care toti slujbasii lui Voiculescu, Ghita si restul trompetelor o injura pe Kovesi : nu au loc sa fure la intreaga capacitate
LE
Pandelizatoarea vrea sa mareasca tarifele pentru Arena Nationala care  ar inregistra pierderi. Pot sa pariez ca fotbalul va renunta la inchirierea ei in aceste conditii si pierderile vor creste.

Reclame

Un răspuns la „19 firme pentru Pandele Firea plus panselute & lalele de 350 de milioane pentru Negoita”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.