Ce-o să fie, ce-o să fie…O să fie o bogăţie !

Candidatii ne-au promis c-o s-o ducem ca in vis, o s-avem trai pe vatrai
Ce-o sa fie, ce-o sa fie ? O sa fie o bogatie, cum n-a fost si nu mai este…

 • Toate companiile de stat din România profitabile vor fi incluse în acest Fond, care va emite obligaţiuni, care pot fi cumpărate de orice cetăţean şi de orice firmă. Statul va rămâne 100% acţionar, nu va vinde nicio acţiune de acolo, pentru că sunt companii strategice şi, de asemenea, acest Fond, aşa cum se întâmplă şi în alte părţi din lume, împreună cu fondul de investiţii mari şi cu bănci internaţionale, cu care am şi avut discuţii oficiale, vor face joint venture cu care se vor finanţa investiţii mari, strategice„.
 • Vor începe să construiască fabrici, capacităţi de producţie, în zone unde existau dar în perioada 1997-1998, 1.300 de fabrici şi uzine din România au fost tăiate, lichidate şi un milion şi jumătate de români au rămas pe drumuri şi va începe o reindustrializare a României. Şi sunt fonduri uriaşe de investiţii care vor să investească pentru că vor să aibă profit. Aşa se lucrează

Eu zic ca in locul regretatului Nae Lazarescu, Vasile Muraru l-ar putea lua ca partener pe Dragnea Nicolae Liviu.

Reclame

8 răspunsuri la „Ce-o să fie, ce-o să fie…O să fie o bogăţie !”

 1. Fabrici si uzine sa produca ce? Sa vanda cui? Conduse de stat?
  Fondul asta e facut, ca un sac fara fund care nu e controlat de nimeni.
  Eu nu stiu daca peste 4 ani va mai fi ceva de tara asta, la cat de bine au planuit astia sa fure totul.

 2. Zice Dragnea:
  „Fondul Suveran de Dezvoltare şi Investiţii a generat interes uriaş în mediile financiare internaţionale, din SUA până în Norvegia”.

  Stiam eu ca daca e Dragnea, e comedie. Carevasazica fondul suveran de Turnu Magurele a generat interes urias, dar numai din SUA pana in Norvegia. Cum s-ar spune cam in tot Oceanul Atlantic. Fara Franta, Germania, Elvetia si alte tari din UE, interesul e mare, dar cam marginal de tot, basca faptul ca un interes dinspre fundul oceanului prea aduce cu esecul Titanicului.

  In rest, totul miroase a teapa. Am in vedere sintagma „fond suveran”, sovereign – avem si noi falitii nostri- adica de data asta nu mai e teapa ca nu e fond simplu, e fond suveran, scoateti banii. Mars bah, pulique, ia-o pe Carmena Dana de la MAI si duceti-va amandoi unde a intarcat mutu’ iapa, pe malul Glavaciocului.

  1. E „dăcât” fondul (sacului) suveranului dă Teleorman, Livache Întâiul – îndrăzniți să credeți că vă veți mai vedea banii înapoi

 3. Dragnea Liviu, dupa modul in care se exprima, iti dai seama ca nu are nimic in cap. Trebuia sa ramana la propozitii Frazele il incurca. Exprimarea greoaie, alambicata, lipsita de logica inseamna o minte in `ceata`. Poti sa citesti de doua-trei ori si tot nu pricepi exact ce vrea sa spuna. Poti doar sa deduci. In rest, aceste ganduri sunt ale unei nulitati, un ins corupt si dornic sa-si apere viitorul cu orice pret. Din punct de vedere economic bate campii. Cred ca s-a consultat cu Udrea Elena si aceasta l-a asigurat ca presedintele Norvegiei e foarte interesat de acest plan maret. Chiar personal si-a exprimat speranta ca e pe un cincinal, iar americanii deja si-au facut bagajele. Sunt toti cu gura cascata de uimire. P.S. Cine naiba a taiat fabricile? Nu voi, Liviule? Chestia asta cu reindustrializarea in mod heirupistic e pentru votantii PSD. Sa fie mandri de asa carmaci. Asa se lucreaza mai tovarasi.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.