Chirica Mihai, anonimul PSD-ist facut vedeta de protestele #rezist

chirica-24-ianuarieInca de la inceputul protestelor de strada impotriva guvernului Grindragnea, spre surpriza generala, un vicepresedinte al PSD a inceput sa critice cu subiect si predicat practicile conducerii de partid si de stat dar, spre adanca mea surprindere, in afara catorva injuraturi izolate, Dragnea nu a luat nicio masura impotriva primarului de Iasi, Chirica Mihai.
Dar cine e Chirica Mihai, aceasta voce a dizidentei din PSD, asa cum e descris mai nou ?
De vreo 15 ani in administratia publica a Iasului, de pe vremea lui Simirad ( pe care probabil din recunostinta acum il are ca si consilier ), a continuat langa primarul- macho-lover al PSD Nichita Gheorghe dupa care din 2012, inscriindu-se omul in partid, a ajuns viceprimar si pe fondul problemelor penale ale lui Nichita, drumul catre fotoliul de primar a fost neted in alegerile din 2016. Ca orice PSD-ist respectabil si Chirica duce in carca niste dosare pe la DNA , despre care iarasi presa tace adanc ( ultimul dosar in care e citat este un abuz în serviciu pentru semnarea documentelor unei licitaţii presupus trucate, privind achiziţionarea a patru maşini de către Primăria Iaşi în 2013, una dintre acestea ajungând la amanta primarului Nichita ).
chirica-nichitaNu foarte bine mobilat intelectual, omul se si autoincrimineaza in diverse interviuri prin presa locala. Plus cateva povestioare interesante dar penale despre fosta nevasta ( unu si doi ) , plus , ca orice edil PSD-ist care se respecta , a se vedea cuplul Pandele-Firea, omul e nas  in serie  pentru copiii oricui ii cere, fara discriminare. Alte detalii la mult mai avizata Ramona Ursu.
Poate nici nu m-as fi ocupat de chestiile astea daca ieri, omul n-ar fi simtit nevoia sa faca naveta intre Digi 24 si Realitatea, unde a glasuit cam asa

  • „Dacă aș fi fost mulțumit ( de Dragnea n.m. ) , nu aș fi zis lucrurile astea. E nevoie de un alt leadership. Politica conducerii cu pumnul de fier nu mai este valabilă E un moment de cotitură. PSD are nevoie să ofere oamenilor exact altceva” – Digi 24
  • „ OUG 13 nu a vizat membri ai PSD-ului, a vizat mai mulți oameni care sunt sau au fost lideri politici (…) Cine a emis Ordonanța: ministerul Justiției prin ședința de Guvern, prin urmare Ministerul Justiției. Dacă nu a decis domnul Iordache, cel puțin nu a indecis. ” – Realitatea TV

Ori in momentul in care acest om spune la o televiziune ceva si la cealalta – altceva si are tupeul sa sustina ca OUG 13 nu a fost dedicata membrilor PSD ( a se citi lui Dragnea ), isi poate lua ia adio de la orice umbra de credibilitate si poate canta la alta masa.
De aceea o spun clar : Chirica e doar un alt PSD-ist penal cu fata umana. Acel partid nu este capabil de o reinnoire reala.

2 răspunsuri la „Chirica Mihai, anonimul PSD-ist facut vedeta de protestele #rezist”

  1. Zau ca nu inteleg de ce il scoate presa in fata pe acest domn, prezentandu-l ca fiind altceva. In afara de faptul ca a vorbit de schimbarea liderului (devenit un fel de persona non grata pe scena politica), nu am auzit acel tip de discurs care sa arate ca doreste cu adevarat o schimbare de paradigma in modul de gandire si de actiune al PSD (sa nege categoric necesitatea relaxarii legislatiei penale in cazul infractiunilor de serviciu, sa admita ca politica sociala a partidului trebuie reasezata pe noi baze, adaptata realitatilor economice si lipsita de demagogie ieftina s.a.m.d.). In realitate, asa cum ati aratat si dvs., e doar un alt PSD-ist, spilcuit precum Grindeanu, dar lipsit de substanta si de dorinta reala de reinnoire a partidului social-democrat.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.