Un atentat care pune in pericol securitatea nationala, retardatul* hazliu si Iordache Florin

Intrebat de un salariat al Grivco 3 daca a fost la protestele din Piata Victoriei, ciordachele ar fi spus ca in urma cu patru seri venea spre casa si, cand a trecut prin dreptul Pietei Victoria, a oprit masina sa intrebe lumea pentru ce protesteaza. Intrebat daca nu s-a temut ca ar putea fi recunoscut,a raspuns: „Pai aveam fes in cap si fular la gat„.
Ati prins ideea, da ? In fond cu totii umblam in masina cu fularul si fesul pe cap. Alta intrebare !

image-2015-12-15-20667975-41-ciobanii-protesteaza-parlamentDar ciordachele nu s-a nascut ieri-alaltaieri, imbecilitatea proiectelor de legi pe care le-a semnat e notorie, asta ca sa uitam de „martea neagra”din 2013,  printre multe altele, tot el aflandu-se si la originea limitarii numarului de caini la stana la maximum trei si interzicerea pasunatului intre 6 decembrie si 24 aprilie, chestie care a scos in strada si ciobanii.
Vorba aia : ” – Amice, esti idiot ? – Alta intrebare ! ”

In timpul asta, Dragnea Liviu Nicolae, tip care militeaza pentru pace si intelegere intre Palate trimitand la „proteste” la Cotroceni tiganii maturatori din sectorul 5 in frunte cu Floricica Dansatoarea si/sau Badea & familia Grivco 3, s-a gandit sa-i faca plangere penala lui Mircea Marian, care i-a publicat adresa pe Facebook. Infractiunile invocate: „instigare publica” si „atentat care pune in pericol siguranta nationala”. Wow, ia sa vedem oare ce blestematie  a comis Marean ?

  • Art. 401 Cod Penal : Atentatul care pune in pericol securitatea nationala
    Atentatul contra vietii savarsit impotriva unei persoane care detine o functie de demnitate publica, daca fapta pune in pericol securitatea nationala, se pedepseste cu detentiune pe viata sau inchisoare de la 15 la 25 de ani si interzicerea exercitarii unor drepturi.
  • Legea 51/1991 republicata 2014:
    Art. 1 – Prin securitatea nationala a Romaniei se intelege starea de legalitate, de echilibru si de stabilitate sociala, economica si politica necesara existentei si dezvoltarii statului national roman ca stat suveran, unitar, independent si indivizibil, mentinerii ordinii de drept, precum si a climatului de exercitare neingradita a drepturilor, libertatilor si indatoririlor fundamentale ale cetatenilor, potrivit principiilor si normelor democratice statornicite prin Constitutie

Instigarea ca instigarea, e clara, fara discutie, dar lasand mistoul, cu siguranta ca a fost vorba si de un atentat. Daca se ducea un macho mai tinerel la adresa respectiva, nu ii rapea junelui tomnatic nea Liviu ( 54 de toamne ) bunatate de fufizda de 24 de primaveri ? Caci vrednic este aparatorul amantei familiei crestine,  asa cum bine ne-a spus PF Daniel
In incheiere sa ne readucem aminte de momente de aur din istoria PSD : actuala ministra interimara a Justitiei in actiune…

Cam astia conduc Romania la aceasta ora : niste scroafe retardate* care s-au suit in copac sub conducerea unui condamnat care a scapat caii.

* RETARDÁ vb. intr. 1. a rămâne în urmă; a întârzia. 2. (fig.) a încetini (mișcarea); a frâna, a împiedica. (< fr. retarder, lat. retardare)

4 răspunsuri la „Un atentat care pune in pericol securitatea nationala, retardatul* hazliu si Iordache Florin”

  1. Alex costache e mortal in clipul acela! Mircea marian e penibil si nu i as plinge de mila, mai nou pe facebook cere socoteala usr de ce face in parlament, a uitat cind o pupa in fund pe udrea. Cit de penibil poate fi?

  2. Pai am impresia ca tocmai lui Dragnea Liviu putem sa-i facem plangere penala incadrandu-se perfect in articolele mentionate de Dvs. mai sus. La „persoane care detin o functie de demnitate publica„ se incadreaza poporul roman. Si ma mai gandeam daca nu poate fi acuzat de campanie mincinoasa, manipulare si ascunderea adevaratelor intentii in scopul obtinerii votului electoratului. Nu vorbim despre ce parte a electoratului l-a crezut. Ideea e ca a mintit public in scopul obtinerii unor foloase.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.