Cum s-a pupat PSD cu Voiculescu in cazul Cameliei Bogdan

ads6hv3z0yx_1lUn articol din Romania Libera explica ce interese s-ar fi aflat in umbra deciziei de ieri a CSM , aceea  de eliminare din magistratură a judecatoarei Camelia Bogdan.
Desigur, cea mai usturatoare pedeapsa pentru acesti mafioti e confiscarea averilor, domeniu  in care judecatoarea Bogdan e experta ( si sper sa revina dupa recurs, pedeapsa mi se pare total disproportionata ). Ce lipseste insa din articol e legatura dintre Ciuvica, stim cu toti cine e acel jeg, judecatoarea Bogdan si PSD.
Legatura poarta numele FACIAS si are chipul din foto.  Oana Florea, care a fost langa Ciuvica in actiunea intentata, a devenit in urma alegerilor din 11 decembrie deputata PSD.  Dragnea trebuia sa multumeasca intr-un fel pentru sprijin mogulului inchis la Rahova, nu ?

Reclame

2 răspunsuri la „Cum s-a pupat PSD cu Voiculescu in cazul Cameliei Bogdan”

 1. Hmmm, stiu si eu …
  Am citit si articolul Simonei Fati in RL. Elogios, Camelia Bogdan e descrisa ca o eroina a luptei anticoruptie, singura singurica in magistrature, pusa pe lista neagra de toti oamenii de afaceri din Romania. Ei ar fi complotat, cu success, pentru inlaturarea CB. Afirmatie fara dovezi, totusi.

  Ca dna Facias e proprietatea lui Voiculescu si ca a fost rasplatita de PSD, e clar. Ca A3, Ciuvica, Oana Florea si toata gasca sunt trompetele mogului si, prin urmare, incapabili de analize obiective, e la fel de clar.

  Si totusi, una-i una si alta-i alta. Recentele inregistrari cu Basescu sugereaza ca exista un sambure de adevar si ca executia lui Voiculescu e posibil sa se fi facut la ordin. Carevasazica, experta in fraudare, judeca putin la ordin. Alta marie in aceeasi palarie ar fi si condamnarea severa de 10 ani aplicata lui Voiculescu, cu celeritatea ceruta de d-na Kovessi si executata, in mod ciudat de CAB, in raport cu taraganarea proceselor lui Puiu Popoviciu, de pilda, ins suspectat de un prejudiciu de 5-6 ori mai mare, culmea, tot cam cu terenurile Inst de Agronomie. Sau cu Microsoftistii Pinalti Cocos, Niro & co scapati de recluziune intr-un chip revoltator de ciudat.

  Habar nu am care e adevarul in aceasta speta. In general, adevarul are nuante de gri. Vreau sa spun ca nu este necesar nici sa demonizam si nici sa idolatrizam personajele publice, e posibil sa ne inselam. La concret, Facias poate fi o mizerie, dar in anumite cazuri s-ar putea sa fi avut dreptate. Dupa cum CB poate fi o judecatoare cu o minte stralucitoare si cu competente exceptionale, dar care sa fi gresit neintentionat (exces de zel) sau intentionat (caz in care merita ce a primit). La fel, o eventuala reprimire in magistratura dupa o decizie a ICCJ nu exclude, in mod necesar, acuzatiile aduse in procesul lui Voiculescu.

  Dar in acest caz, in opozitie cu ceea ce scriam mai sus, situatia este cu totul alta. Cazul Cameliei Bogdan chiar merita o atentie speciala pentru a afla, daca nu adevarul, macar daca domnia sa a fost in permanenta de buna credinta (si atunci trebuie sa-i fim recunoscatori si sa demascam inclusiv prin demonstratii nedreptatea ce i se face), fie o jigodie monumentala de teapa Chiorului, poate una trasa de sfori de SRI, si care trebuie aruncata la gunoi ca pe o boarfa uzata. Cum ziceam, doamna judecator e oricum, numai „gri” nu e.

  1. Corect, inclusiv sau in special partea legata de celereritate si paralela cu puiutz.
   NB: facias a fost condusa MULT timp de catre vajnicul „liberal” raetchi. Apropo de chestii transpartinice.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.