Circul Grindragnea-Iordache prezinta : dezbaterea publica inchisa presei. Cu Gigi Becali&Co.

pac-pac gigiCand Gigi Becali a anuntat ca va merge luni la dezbaterea publica organizata de Ministerul Justitiei referitoare la proiectele privind modificarile codurilor penale si gratierea unor pedepse, lumea a ras

  • „Luni, ma duc si eu la dezbatere pentru ca sunt vicepresedinte la o fundatie de drepturile omului, ca fost membru in Comisia juridica a Parlamentului European si ca membru in Comisia juridica a Parlamentului Romaniei (…) suta la suta va fi data legea gratierii nu conteraza ca iese lumea in strada, ca legea gratierii nu o dau zeci de oameni, o da poporul roman si Parlamentul”

Deci Gigi, finantatorul echipei-fara-nume , se recomanda ca „fost membru in Comisia juridica a Parlamentului European si Comisia juridica a Parlamentului Romaniei ” si nu reprezentant al famigliei Becali aflata in puscarie pe diverse termene ? Ok…
Atunci poate ca ar trebui sa participe si Asociația foștilor violatori din Vaslui, ONG „Familiștii creștini din Teleorman” sau Sindicatul „Pro-fund” al LGBT , daca la „dezbatere”poate intra oricine, nu  ?
Apoi, cand inginerul Iordache, ministru al Justitiei PSD de Teleorman, a spus ca dezbaterea publica cu 50 de participanti e inchisa pentru presa, lumea iarasi a ras : iata dezbaterea publica tip PSD, cu usile inchise. Dar in fond omul a fost sincer

  • „Sunt foarte mulţi care vor veni acolo şi vor sustine  aceste două acte normative. Dezbaterea e stabilită într-un anumit format.”

S-a inteles, da ? O fi dezbatere dar se stie dinainte ca vin unii ca sa  sustina ideile PSD si va fi chiar comic sa vedem luni lista participantilor chiar daca, valori ale dreptului penal romanesc gen Adrian Nastase, Adrian Severin, Tudor Chiuariu, Sorin Rosca-Stanescu sau Catalin Voicu e posibil sa lipseasca, spiritul lor va veghea asupra spatiului respectiv.
Ce vreau de fapt sa spun de fapt e ca acest circ ieftin intitulat guvernul Grindragnea depaseste in ridicol orice guvernare din ultimii 26 de ani. Pseudo-specialistii CDR-Ciorbea pot aparea acum ca niste savanti si guvernul lui Nastase – ca un exemplu de moralitate ( chiar daca Bombonel face clabuci pe blog sustinand aministia si gratierea )
Inchei cu o parere deja bine conturata : indiferent de sfaturile si/sau protestele diverselor ambasade si indiferent de zecile de mii de romani dispusi sa iasa in strada, penalii vor merge mai departe, pana la capat.
Dar, de ce le frica, nu vor scapa. Daca nu acum, mai tarziu, vorba varului Secspir.

Anunțuri

Un răspuns la „Circul Grindragnea-Iordache prezinta : dezbaterea publica inchisa presei. Cu Gigi Becali&Co.”

  1. cum isi permite individul asta sa isi bata joc de romanii care muncesc cinstit si produc ca sa aiba infractorii ce fura!!
    auzi tupeu la el ” nu dau socoteala nimanui pentru proiectul gandit de minca de mineientru un intreg popor, ”
    inginerule”!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s