De ce e PSD un partid national-socialist de extrema dreapta

16142536_1446264882059391_1641539765901891856_n„Avem de-a face cu sfârșitul unei lumi și cu apariția alteia”, a declarat Marine Le Pen la o reuniune a liderilor de extremă-dreapta din Germania, Franța, Italia și Olanda care are loc în orașul german Koblenz, la o zi după ce Donald Trump a fost învestit în funcția de președinte al SUA.
Ce mi se pare interesant e ca o Marine Le Pen , Frauke Petry, Matteo Salvini sau Geert Wilders, toti lideri ai unor partide de extrema dreapta, se afla fix pe aceleasi pozitii cu PSD lui Liviu Dragnea : nationalism exacerbat, anti-imigratie, diminuarea rolului UE, etc.
Diferenta e una singura dar spune multe : niciunul dintre ciudateii din poza nu a simtit nevoia sa arunce niste sute de mii de dolari doar ca sa ajunga la inaugurarea idolului Trump in timp ce Dragnea si marioneta Grindeanu au facut-o.
Mai cunoaste cineva macar un singur sef de partid socialist sau premier socialist care sa fi participat la inugurarea lui Donald J. Trump ? Eu, nu.
De aceea, parerea mea e ca PSD a devenit partid national -socialist in toata puterea cuvintului. In fond, doar forma mustatii  difera dar nu prea mult

Reclame

Un răspuns la „De ce e PSD un partid national-socialist de extrema dreapta”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s