Cand va vorbi g-ral (r) Florian Coldea ?

ghita-maior-coldea_rotation

  • Îmi rezerv dreptul de a oferi răspunsuri și clarificări adecvate, precum și elemente factuale relevante despre aceste aspecte și multe altele, la un moment dat.
  • Criticilor mei, ale căror afirmații le-am considerat adesea constructive, le transmit că, lipsit de constrângerile statutului și uniformei militare, voi avea, în viitor, libertatea de a vorbi, de a mă exprima public, în baza expertizei profesionale acumulate și cu buna-credință care m-a ghidat întotdeauna.

Ignorand restul comunicatului publicat de Agerpres,  dar trecut sub maxima tacere de restul mass-media din cauza numita ” amnistie-gratiere-PSD ” , nu ne ramane decat sa asteptam ziua rafuielilor personale care cred ca se cam apropie…

Anunțuri

Un răspuns la „Cand va vorbi g-ral (r) Florian Coldea ?”

  1. Cheia povestii poarte fi gasita in declaratiile lui Ghita. Paradoxal, desi toata lumea asteapt aceste dezvaluiri cu sufletul la gura, Ghita nu a spus nimic, dar absolut nimic impotriva SRI. Ci numai impotriva lui Coldea, personal, sugerand ca SRI a derapat de pe soseaua democratiei exclusiv din cauza conducerii operative a institutiei de catre generalul Coldea. Astfel, Ghita nu a suflat nicio vorbulita despre banii produsi ca profit de firmele sale, despre parandaraturi, nimic despre alte firme din numeroasele alte domenii in care lucreaza acoperitii (dezinfectantii din spitale sunt peanuts fata de altele) si, Doamne fereste, nimic despre alti colegi de unitate (poate Ponta, poate Ciolos, Orban, Corina Cretu, poate unii, altii). Nu stiu, doar zic, dar o putea face daca tot „s-a detonat”. Si mai vreau sa zic ca Ghita nu a pacatuit prea mult prin aceste declaratii. S-a ferit ca dk de tamaie sa aduca in discutie subiectele pe care tocmai le-am enumerat, in schimb, il doare fix in pix de urmarirea internationala. Hmmm, ciudat! Pare tot mai clar ca nu a actionat de unul singur ci ghidonat de altii si ca a avut un singur obiectiv, doborarea generalului Coldea. Si a Codrutei, veti spune. Vom vedea. Daca Ghita isi inceteaza campania exista prezumtia ca la nivelul cel mai inalt s-a incheiat, probabil, un pact simplu cu …ceilalti: „OK, Coldea, nu, insa Codruta, da”

    „Îmi rezerv dreptul de a oferi răspunsuri și clarificări adecvate, precum și elemente factuale relevante despre aceste aspecte și multe altele” Coldea dixit.
    Aici ar a doua cheie. Trecut in rezerva si avand calitatea de singura victima a razboiului (el, tocmai el!) Coldea ramane neconsolat si, eliberat, partial, de povara juramantului militar (nu si a secretelor de stat) ameninta cu dezvaluiri. Daca -repet- Ghita nu a spus nimic si a evoluat cuminte, Coldea sugereaza ca tocmai el ar putea sa fie acel kamikaze care se va detona cu adevarat public. Oare de ce? Sa fie, la mijloc sotia? Sa fie chiar Codruta, intr-un mesaj-apel la respectarea unui posibil „tratat de pace”? Sau sa fie noi misiuni primate din partea celor in slujba carora Ghita a afirmat ca lucreaza Coldea si Codruta?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s