#Breaking Repus in functie de Comisia SRI, generalul Coldea a cerut trecerea în rezervă

Comunicatul SRI:

„În urma verificărilor efectuate de comisia constituită potrivit cadrului normativ intern, a fost întocmit un raport care clarifică toate aspectele vehiculate în spaţiul public privind activitatea domnului general-locotenent Florian Coldea, dar şi alte aspecte care ţin de activităţile unor cadre ale Serviciului care au fost vehiculate public.

Menţionăm că s-a desfăşurat o investigaţie complexă, minuţioasă, cu privire la toate afirmaţiile din mass-media din ultima perioadă, fiind analizate aspectele vizate. Persoanele verificate au oferit tot sprijinul, au prezentat documentele necesare şi au răspuns complet tuturor întrebărilor. În concluzia raportului, prezentat într-o şedinţă a Biroului Executiv al SRI, comisia specială a precizat că din activitatea domnului Coldea, supusă verificării, nu au rezultat elemente care să se constituie în încălcări ale legii sau normelor interne în vigoare. După prezentarea raportului, Biroul Executiv a decis repunerea în funcţie a domnului general-locotenent Florian Coldea.

În cadrul aceleiaşi şedinţe, Prim-adjunctul Directorului a solicitat Directorului SRI, domnul Eduard Hellvig, eliberarea din funcţie şi punerea la dispoziţia şi nevoile instituţiei, după aproape 12 ani de când exercită această funcţie. Prim-adjunctul Directorului a prezentat motive ce ţin de demnitatea şi onoarea militară şi de riscul afectării grave a activităţii instituţiei. În acest sens, Directorul SRI a solicitat Preşedintelui României trecerea în rezervă a domnului general-locotenent Florian Coldea. Atribuţiile funcţiei de Prim-adjunct al Directorului au fost preluate de domnul Eduard Hellvig, Directorul SRI.

SRI îşi reafirmă determinarea de a îndeplini asumat misiunile sale, în parteneriat cu toate instituţiile naţionale şi internaţionale cu care colaborează pentru apărarea intereselor de securitate naţională şi protejarea cetăţenilor români, la standarde euro-atlantice de profesionalism. SRI rămâne ferm în ceea ce priveşte transparentizarea instituţională şi respectarea procedurilor de evaluare şi control intern.”

Anunțuri

5 răspunsuri la „#Breaking Repus in functie de Comisia SRI, generalul Coldea a cerut trecerea în rezervă”

  1. E clar un singur lucru, comunicatul ascunde adevarul, ceva nu se pupa si trebuie citit in alta cheie.
    Fie Coldea a fost gasit vinovat si i s-a cerut demisia (acceptata), fie a fost sacrificat, mai ales in contextul ultimelor acuzatii ale lui Ghita, in favoarea imaginii institutiei, fie a fost pur si simplu sters din schema de catre Iohannis („Nici alaturi de Basescu, nici impotriva lui Basescu, pur si simplu fara Basescu”). Dar asa cum ni se serveste toata tarasenia, e chiar comic, comisia il scoate nevinovat si il repune in functie, dar el nu si nu. „Asa e, sunt nevinovat, toata lumea o stie, dar totusi, ca sa-mi salvez onoarea militara (doar 1/1000000 patata), precum si sotia, ma cer trecut in rezerva, degradat, judecat si condamnat pe viata, dupa cum isi dadea cu parerea competenta condamnata Alina Bica”. Nu merge!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s