Cum și-a permis Ghiță să-l înregistreze pe Basescu ?

fara-titlu

  • ” Noi – cu domnul Sebastian Ghiță – făcusem acest partid nou – PRU. Și tot timpul apărea domnul Băsescu la  la România TV. L-am întrebat pe domnul Ghiță: ‘de ce îl tot promovezi pe Traian Băsescu?’. Acum se vede că exista o relație foarte strânsă. I-am zis că Traian Băsescu ne încurcă, intră PMP în Parlament, ne blochează nouă voturile, iar Sebastian Ghiță mi-a spus așa: ‘Este cadoul pe care îl fac eu sistemului, cadou între ghilimele’. După ce a construit sistemul, acum îl pun pe Băsescu împotriva sistemului și îl las în Parlament ca să vină Băsescu să-i întrebe ce au făcut’. – Daniel Savu

„Dezvaluirea” de mai sus, facuta aseara  in cenaclul condus de pastorul Gadea de catre un ex-securist membru al famigliei Ghita din Prahova, nu poate mira decat prostimea dispusa sa inghita zilnic ce se emite din amvonul bisericii Grivco. Mai exista careva care sa nu fi observat stransa amicitie Basescu-Ghita din anul electoral 2016 atata vreme cat el si Udrea erau prezenti saptamanal in emisiunile salariatilor RTV ?
Pe de alta parte, iata ca apare Basescu, la alta sezatoare umoristica alaturi de maistrul de la Gagesti si spune

  • ”Eu sunt furios pe Ghiță pentru că și-a permis să mă înregistreze stând cu mine la masă. E editată imprimarea, le-a lipit puțin și a dat schimbări de sens consistente. Nu vreau să discut pentru că o să merg la Parchet probabil, Parchetul a declanșat o anchetă. (…) Au fost discuții, mai era un ziarist, stăteam de vorbă și probabil și-a folosit telefonul pe năravurile pe care le are. ”

Comesenii : Ghita, Basescu si un alt ziarist care, cin’sa fie, cin’ sa fie… Ghiciti ? Andronic Dan, vechi prieten cu amandoi si toti trei cu Udrea Elena.  De ce evita Basescu sa ii rosteasca numele ? Fiindca si Andronic e inculpat penal ca si Ghita, ca si Udrea, ca multi altii care acum sunt coalizati impotriva DNA.
Dar in continuare niciunul dintre fiorosii deontologi – incasatori la Voiculescu-Ghita-Andronic nu scoate o vorbulita despre Maior George, seful SRI actualmente ambasador la Washington
De ce devine usor de banuit. Cine a fost 9 ani director al SRI stie multe…

Anunțuri

Un răspuns la „Cum și-a permis Ghiță să-l înregistreze pe Basescu ?”

  1. Duios Romania trece. Si printre colaborationisti, tradatori, lasi, ne aflam noi, cei care pare ca ducem pe ultimul drum Romania si carora ne trece timpul. Basescu a fost mereu obsedat si fascinat de servicii. Cand vorbea despre ele i se umplea gura. I se parea ca asta trebuie sa faca prezidentul tarisoarei. Sa teasa intrigi, sa faca tot felul de combinatii, sa incurajeze mocirla de care Romania nu a scapat niciodata, aceea a securitatii. Si in prezent toti doresc sa faca parte din marele mister, marile secrete ale Romaniei si fireste ale planetei, ale universului. De ce nu? Pe vremuri romanul iubitor de PCR spunea “lasa ca stim noi”. Acest “stim noi” azi e folosit in interes personal in lupta cu celelalte grupari. Asa au ajuns serviciile noastre, sa furnizeze informatii si sa-i puna in tema pe toti tambalagiii, infractorii si curvele tranzitiei noastre spre nicaieri. De la sefii si toti cei care au intrat in componenta acelei comisii parlamentare, majoritatea niste neica-nimeni si pana la tot felul de mafioti, pardon, afaceristi gen Ghita, toti sunt informati. Si acum fiecare arunca in celalalt cu informatiile detinute. O nesfarsita mahala tipica tarilor fara cap si fara coada, nedezvoltate si nedemocratice. Timpul trece si noi ne pierdem vremea cu astia toti.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s