Gogoasa livrata de mass-media PSD „Firea-eroina deszapezirii Capitalei” n-a fost inghitita de ambasadorul Brummel

Am inceput cu o mostra de umor englezesc diplomatic de la ambasadorul Majestatii Sale, Paul Brummel care remarca „ghinionul” de a fi pieton in frumoasa capitala. Macar cu atat ne alegem…
15965582_10207859084062304_2691233445988738259_nAltfel pandelizatoarea  Gabriela Firea, a prezentat in cadrul sedintei CGMB de ieri  situatia actiunilor de deszapezire din noaptea precedenta si a scris :

  • Nu au mai fost artere inaccesibile, am putut ajunge peste tot, astazi Bucurestiul este la negru, la asfalt, se lucreaza intensiv pe strazile adiacente si pe trotuarele care nu apartin asociatiilor de proprietari si agentilor economici

primarieAm citat de pe pagina primariei , m-am intrebat daca femeia asta mai e intreaga la cap si apoi m-am uitat la comentarii, zicandu-mi ca, mai stii, poate sunt eu nebun cand vad toate strazile adiacente din jur neatinse de vreun utilaj. Dar ce sa vezi, bucurestenii ii spun pandelizatoarei cu totul altceva si imaginea ilustreaza trotuarul din fata primariei sectorului 2.
Premierul Grindragnea a anuntat sambata ca va cere demisia sefului companiei de drumuri din cauza ca la multe ore dupa incheierea codului portocaliu de viscol inca mai sunt drumuri nationale inchise. Pentru toate strazile laterale neatinse de vreun utilaj, demisia cui o cere Firea ? A nimanui, desigur, fiindca primarii de sectoare sunt , prin bunavointa electoratului, cu totii ai PSD. Trotuarul din foto, care se afla in fata primariei sectorului 2 , cea pastorita de Mugur Toader Mihai, al cui o fi ?
Asistam la vesnicul spectacol de sunet si lumina pus la punct de mass-media obedienta despre marile realizari ale PSD.
Firea concediaza conducerea RATB, scriu valetii din presa, extaziati. De ce ? Ca sa-si numeasca slujitorul personal garantat de seful de sindicat , cei care au sprijinit-o in campanie.
Scriam ieri, si-mi mentin punctul de vedere, ca Firea nu-ti va deszapezi parcarea sau bucata de trotuar din fata casei. Dar strada, mai ales daca ai ghinionul sa nu locuiesti pe vreun mare bulevard, cine o deszapezeste ? Bunul Dumnezeu.
Deci continua spectacolul mass-media, 35 de poze afisate de Firea pe facebook in 2 zile, minciuna dupa minciuna. Fiindca asta e singura tactica a PSD : au bagat mass-media in buzunar si orice gogoasa inventeaza e servita drept buna maselor de idioti care inghit pe nemestecate orice vad la tv.

4 răspunsuri la „Gogoasa livrata de mass-media PSD „Firea-eroina deszapezirii Capitalei” n-a fost inghitita de ambasadorul Brummel”

  1. pai si seful cnadr il schimba din acelasi motiv: au nevoie de contracte. Si in provincie, e aceeasi poveste, doar ca la noi a nins mai putin. Imi aduc aminte, cand era jegul ala de solomon primar, se dezapezisera strazile ( cu mare chin), dar toata zapada era pe trotuare si nu se putea merge ca pieton. Dar, pana la urma, psd-ul merge cu gipane, deci nu cred ca e vreo problema

  2. Impresia mea ca anul asta, dupa foarte multi ani si multi primari, a fost poate cea mai buna organizare la deszapezire (cel putin in vestul Bucurestiului).
    Nu stiu ce si cum dar in alti ani era jale, acum e lux…
    Face Firea multa gargara insa s-a si miscat, se vede ca puii de comunisti sunt buni la organizare pe verticala si ii si asculta sobolanimea functionareasca de sub ei, la ceilalti… sabotaj curat.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.