De ce sunt fanii lui Ghiță Sebastian Aurelian doar o gășcuță de idioți

Udrea-GhitaMarturisesc ca nu m-a interesat deloc ” serialul Ghita ” decat in masura in care , in ultimile episoade, niste erori penibile ale scenaristilor le-au dezvaluit prostia crancena .
De asemenea nu dau doi bani pe un Cristoiu, Curea, Ciutacu, Chirieac sau alti angajati ai urmaritului general Ghita Sebastian Aurelian si pe ‘analizele’  lor direct cointeresate material. Cand patronul e inculpat penal de DNA, cu un picior in puscarie, salariatii ce pot sa faca altceva decat sa il apere.
Tapalaga Dan observa insa foarte bine una dintre minciunile tampite si anume faptul ca numirea Laurei Kovesi din aprilie 2013 s-ar fi datorat santajului lui Coldea asupra lui Ponta in legatura cu o vizita din SUA care urma sa aiba loc in campania electorala din…septembrie 2014. Nu mai mentionez ca la acea data candidatul prezidential al USL era Crin Antonescu. Avortat decerebrat sa fii si tot te apuca rasul la asa ceva.
Nu ma intereseaza foarte tare nici cine discuta cu Basescu in inregistrarea pe care a recunoscut-o ,  exista o ancheta a Procuraturii Generale, vor fi cu siguranta chemati cu toti  si vom afla.
Dar coalitia anti-DNA dintre Basescu-Ponta-Ghita-Udrea deja pute a conspiratie de la kilometri.
Cand te numesti Basescu, ai pretentia ca esti presedinte, in public te injuri zilnic cu Ponta, dar pe blat iti trimiti blonda  favorita sa negocieze cu sponsorul lui personal niste numiri in Justitie, nu mai e nimic de adaugat in afara de : stat mafiot.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s