Blitz-guvernul Grindragnea se pregătește să intre în scenă

grindeanu-dragneaInainte sa speculam despre numele care au transpirat „pe surse” de ieri si pana astazi , as avea o singura observatie . Programul economic al acestui guvern , scris fireste in exclusivitate de Ayatollahul din Teleorman, e un fel de SF ori/ori : ori cu un deficit mult peste 3% ,  ori deloc.
Numele ministrilor aproape ca nu mai prezinta nicio importanta. Dragnea, fiindca, hai sa fim seriosi, Grindeanu nu exista, deja a spus ca numele sunt aranjate si va avea marinimia sa le arate astazi dupa ora 14 si colegilor din CExN,  dupa care marioneta poate livra plicul la Parlamentul care maine va executa docil audierile  si validarea la foc automat. Blitz-guvern de Teleorman. ALDE pare a fi primit doar patru oscioare intr-un  cabinet cu peste 20 de ministere si Radu Tudor din Mocirla 3 deja a anuntat ca ” Daniel Constantin a negociat ruperea partidului si trecerea gruparii sale in tabara PNL”. Asa e cand ai nevasta in M.A.E. si patronul „tradat”de Constantin la puscarie, prestezi la ordin, ca-n armata.
Devine extrem de distractiv de observat ca nici macar „dictatorul arogant” Nastase Adrian, caci despre Geoana sau Ponta* ar fi inutil sa discutam, nu a avut un asemenea tupeu incat sa spuna „PSD sunt eu”, asa ca „ministrii lui Ponta” vor privi la guvernare la fel ca si pontanacul de pe tusa : Teodorovici, Bănicioiu, Plumb, Corlăţean şi Gabriela Szabo ? Istorie.
Dragnea a anuntat 8 femei intr-un guvern cu „peste 20 de ministere” si , pe surse, ele ar putea fi : Carmen Dan – ( ex-prefect de Teleorman ) la Interne,  Ana Birchall – ministru delegat pentru Afaceri Europene , Mihaela Toader – Ministerul Fondurilor Europene , Sevil Shhaideh – Ministerul Dezvoltarii, Sorina Pintea – Ministerul Sanatatii, Lia Olguta Vasilescu – Ministerul Muncii, „fai” Doina Pana – Ministerul Apelor si Padurilor, Graţiela Gavrilescu – Ministru delegat pentru Relaţia cu Parlamentul
Dar sa nu anticipam prea mult, lista definitiva va aparea imediat dupa ce binevoieste Ayatollahul PSD sa le-o comunice supusilor din CEXN

15871972_1818333768418695_1081115072701605386_n* Mandrul roman Victor Viorel, constient ca e deja istorie in PSD, a plecat la golf in tarile calde, din pacate fara sponsorul Sebi Ghita, momentan fugitiv, deci indisponibil.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.