Distracții bucureștene de Sfântul Vasile. Plus Ponta – personificarea mitomaniei


Bucurestenii s-au refacut dupa petrecerea de Revelion , care cum a putut si cat l-a dus capul si buzunarul

  • Cu toate ca inca de pe la 13:30, Therme isi informa clientii ca „timpul de asteptare pentru accesul in Therme Bucuresti este de aproximativ 30- 60 minute” si in comentarii userii avertizau „nu mai veniti, lumea deja pleaca de aici”, mai multe genii, bucurestene dar nu numai , au dorit sa verifice pe propriile piei legea fizicii care spune cum ca mai multe corpuri solide nu pot ocupa simultan acelasi spatiu. Au constatat ca e foarte reala si s-au intors acasa.
  • O alta lege a fizicii care a functionat intocmai a fost cea a gravitatiei , asa ca 52 de oameni au rămas suspendați la peste 60 de metri deasupra pământului, timp de 45 de minute în roata din parcul de distracții Tei. Totusi, primaria a dat asigurari ca oamenii  s-au simtit bine deoarece ” toate cabinele sunt prevăzute cu instalații de aer condiționat care au asigurat confortul persoanelor, astfel încât acestea nu au suferit de frig” . Curat confort, coane Primar.
  • Alte zeci de mii de cautatori ai distractiei aglomeratiei au luat cu asalt mall-urile deschise si dotate cu patinoare.
  • Campania electorala fiind deja istorie si castigand cine a vrut bunul Dumnezeu, Patriarhia a gasit de cuviinta ca de Sf. Vasile sa anunte  ca ” Patriarhia nu se opune construirii unei moschei in Bucuresti, treaba neavand legatura strict cu biserica, si nici macar implicit, ci cu Guvernul, care da aprobarile.”

screen-shot-2017-01-01-at-18-37-05

  • Nu in ultimul rand, dorind sa confirme ca e personificarea definitiei din DEX pentru mitomanie ca „Boală mintală caracterizată prin nevoia patologică a unor persoane de a altera adevărul, de a fabula, de a inventa povești care le avantajează„, Ponta Victor Viorel a proclamat mandru ca :  „Practic de azi ( prin intrarea in vigoare a acestor ultime prevederi fiscale) toate angajamentele importante asumate in fata romanilor si a Parlamentului de catre Guvernul USL in 2012 au fost indeplinite ”
    Fireste . Mai ales cele din poza alaturata, este ?

Ar fi curata pierdere de vreme sa mai comentez ceva
Asta e poporul, atata poate, atata judeca, atata merita.(pozele si stirile la Digi 24 )

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s