Isteria natională – Ediția de Crăciun

Pe de altă parte, între timp s-a constituit o coaliție majoritară în Parlament, o coaliție formată de PSD, ALDE și UDMR

Daca onorabilul inculpat Dragnea Liviu Nicolae gaseste macar un milimetru de articol din Constitutie pe care sa-l fi incalcat Presedintele Iohannis dupa 11 Decembrie, ar trebui sa ni-l spuna tuturor ca sa putem condamna fapta cu manie proletara.
Daca nu, Dragnea sa ne lase si sa-si inghita prin batista neputintele alaturi de slujitorii sai isterici din presa, un Cristoiu, un Chirieac, un Pieleanu, un Dumitrescu, un GadeaCiuvicaTudor & Co : premierul va fi desemnat cand vor muschii lui Iohannis care, printre altele, pare sa fi descoperit, ce-i drept cam tarzior, ce arme poseda si cum se folosesc.  De paranoia cu „suspendarea” pot , eventual, scrie doar cativa isterici de pe facebook, nimeni nu capul pe umeri n-ar incerca aventura asta.
Deci sa speram ca, Doamne fereste, intre timp nu se razgandeste madam Shhaideh Sevil, necunoscute sunt caile lui Allah, si-l lasa pe geniul de la Saele cu ochii in soare.
Asteptare placuta, rabdare , porc si cozonaci de Craciun alaturi de prospatura din dotare, nea Liviule, hai ca pana la viitoarea sentinta nu mai e chiar asa de mult, enjoy life,  tic, tac…
UPDATE
Pana si Basescu, autorul unor derapaje cel putin spectaculoase la vremea lui, ii recomanda lui Dragnea sa se trezeasca din betia puterii. Sa vedem, dar nu cred, se pare ca lui Dragnea, odata cu consilierii israelieni i-au plecat cu sorcova si putinii neuroni din dotare

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s