Pandele Firea pentru noi este Ceaușeasca 2

CATUSE MITA”Se încearcă denigrarea medicilor, managerilor și spitalelor de stat și știm bine care sunt interesele”.
”De a opri cursul dezvoltării României, de a întoarce România înapoi sub dominaţie străină”.
”Până acum erau ascunse, se lucra printr-un lobby subtil, dar acum sunt deja pe față”.
”Aceste grupuri au scopul de a provoca dezordine şi distrugerea instituţiilor. Acţiunile lor sînt dirijate şi organizate împotriva patriei noastre”.
”Nu așa se face dezvoltare în această țară, ținând partea doar companiilor străine sau ținând parte doar lobby-ului privat”.
”Este de datoria noastră să acționăm împotriva celora care își vînd țara pentru un pumn de dolari sau de alte valute”.
”Se lucrează în defavoarea românilor”.
”Sînt acţiunile grupurilor antinaţionale”.
Frazele îngroșate sînt din 2016, cele cu litere normale, din 1989.
Primele îi aparțin primarului general ales democratic al Bucureștiului, celelalte au fost rostite de președintele Republicii Socialiste România, în amenințătorul său discurs televizat din 20 decembrie 1989, cînd a revenit din Iran. ”

Cred ca l-am criticat indeajuns de mult pe Tolontan , atunci cand a fost cazul, ca sa recunosc cand face Presa cu majuscule si sa zic : chapeau bas ! Altfel, acum e usor de inteles de ce era demonizat ministrul Voiculescu : sapa in musuroiul grupului infractional organizat in Sanatate.
Atat pot sa comentez : daca Armeanu si Secureanu vorbesc, si cred ca procurorii ii vor convinge repede,  iese deranj mare la PSD Ilfov aka in cuplul Pandele -Firea . Vreti o dovada ? De 5 zile incoace Mocirla 3 si PontaGhita TV nu emit un sunet despre toate astea

Reclame

7 răspunsuri la „Pandele Firea pentru noi este Ceaușeasca 2”

  1. un lucru e sigur: pandeloaica e acum primar din cauza lui busoi. el s-a tot promovat si a vrut sa fie primar, desi e complet cretin si are o fatza de prost. apoi a candidat alt imbecil invechit, catalin predoiu. iar acum inca se agata busoiul de organizatia pnl bucuresti, parca vrea sa distruga definitiv pnl-ul. un lucru e sigur, istoricii viitorului vor spune despre partidele inceputului de secol XX: „si era un idiot numit busoi, care impreuna cu iohannis si hotii din pdl si pnl au distrus partidul bratienilor…”

    1. Daca a inviat el dupa 50 de ani de iarna comunista o rezista si la unii ca Busoi, Basoi, Falcoi sau Pitzoi. Problema e ca PNL si-a pierdut identitatea, farmecul si atractivitatea. Nu doctrina liberala e in discutie ci nobletea si rafinamentul definitiv pierdute pentru politica romaneasca. Cauza? Fuziunea cu PDL. Remediul? Revenirea lui Crin si retragerea tuturor basistilor vreo 3-4 randuri mai in spate, chiar daca se termina scena. Si Iohannis poate reveni cu success in fruntea PNL, fie in 2019, fie mai tarziu. Oricum, daca doreste, poate face partie la PNL.

      Si ar mai fi ceva, prea multa lume cu studii la academii de informatii secrete, stim ca sunt destepti, indispensabili si cu actiunile in crestere, dar parca prea multi si prea rasfirati. Nu prea mai e loc pentru manifestarea unor spirite cu adevarat libere in societate, iar despre initiative, nici atat, initiativa o are sefu’.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.