Despre mandatul lui Dragnea si ale altora : votati consilieri locali, acum sunt deputati sau senatori

stop electing idiots

„Comisia de validare propune invalidarea alegerii unui deputat (…) in cazul in care exista o hotarare judecatoreasca de condamnare, ramasa definitiva, privind savarsirea de catre respectivul deputat a unor infractiuni legate de derularea procesului electoral” – Regulamentul Camerei Deputatilor, art.7, alin. (3)

„… cred ca ne putem gandi serios la o formula in care mandatul lui de parlamentar sa nu fie validat intr-un astfel de context.”, a declarat vicepresedintele PMP, Robert Turcescu, proaspat ales deputat de Constanta dupa ce acum 6 luni era la fel „proaspat” ales consilier local in Bucuresti.
Acum despre invalidarea mandatului lui Dragnea discutia ar fi superflua fiindca asa ceva nu se va intampla in vecii vecilor : decizia o ia plenul si majoritatea  stim bine cine o poseda. Insa alt aspect ma amuza si anume escrocheria votului pe lista.
Prostimea i-a votat asta vara pe un Nicusor Dan sau pe un Turcescu* la alegerile locale, cinste lor, onoare muncii, si-au luat mandatele in primire,  ba Turcescu chiar a si reusit sa voteze la doua cartele de cateva ori.
Pai fratilor, ce cautati acum ca deputati , cumva un salariu mai bun sau o pensie speciala pe viata ? De ce ati candidat, cand ati pacalit electoratul, la locale sau acum si, de fapt, la ce va pricepeti de fapt ?
Dar va raspund tot eu : fix la nimic.

* Evident ca nu sunt singurele exemple, am luat doar doua mai reprezentative, USR e plin.

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s