Arc peste timp : Adrian Nastase – Liviu Dragnea

15420871_1405089312835292_4021028818492877102_n

” Orice lege poate fi modificată. Putem introduce în lege ca premierul să aibă mustață (…) Alegatorii au decis ca Dragnea e nevinovat”

Citatul de mai sus care, atentie!,  nu e o gluma,  ii apartine juristului Nastase Adrian, ex-condamnat, ex-presedinte al PSD. Nimic de mirare pana aici , am scris ca rezultatul alegerilor intoarce Romania in timp cu 16 ani. Iata ca, absolut fara nici o jena, Nastase spune ca Justitia nu are nicio relevanta, pulimea poate decide prin alegeri cine e vinovat si cine nu. Ma mir ca nu i-a trecut prin cap ideea unor procese pe stadioane , cu ultrasii votand ca pe vremea gladiatorilor, cu degetul mare in sus sau in jos. Dar nu e tarziu.
Problema e cu totul alta. Impins puternic de la spate de o masa de indivizi care nu mai au demult nicio legatura cu legea, un grup infractional perfect organizat, Dragnea Liviu Nicolae pare, repet pare, tentat sa forteze totul : legea, Constitutia, etc cu toate ca abia acum 2 zile spunea lumii ca

„Sunt un om responsabil, nu am de gând să promovez un conflict inutil, vom merge cu o propunere care să poată fi acceptată şi care, din punct de vedere matematic şi politic să nu poată fi refuzată.”

Intre timp insa, cum nu poti baga gunoiul sub pres , nici sa te caci in fundul curtii ca in Teleorman fiindca pute in tot satul, Occidentul s-a lamurit rapid* si reactioneaza ca atare
conviction_politics_romania_elects_a_party_led_by_a_vote-rigger_the_economist_-_2016-12-17_02-38-26zoom
Cum ziceam, Romania e pe punctul ca la 1 ianuarie sa intoarca fila calendarului la anul 2000. Ce va alege PSD lui Dragnea ?

* Orice articol nesemnat care apare pe print in Economist este asumat de intreaga redactie.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s