Dragnea nu vrea sa fie un al doilea Ponta

grindeanu-dragneaLa finalul unei zile in care, extrem de transant, ambasadorul SUA Hans J. Klemm declarase ca „il sustine complet” pe Iohannis in munca de desemnare a premierului, Dragnea Liviu a simtit nevoia sa apara intr-o conferinta de presa si sa spuna despre viitorul prim-ministru al PSD

„Sunt un om responsabil, nu am de gând să promovez un conflict inutil, vom merge cu o propunere care să poată fi acceptată şi care, din punct de vedere matematic şi politic să nu poată fi refuzată.
Sper ca Iohannis să respecte votul popular şi regulile democraţiei.
Nu am de gând să încalc nicio lege, PSD nu va încalcă nicio lege, voi face acea propunere, care să îndeplinească condiţii legale şi constituţionale.
Iohannis nu va avea niciun motiv constituţional să refuze acea propunere. Nu e nicio listă scurtă de premieri”

Acum, in afara catorva retardati cu creierul mai pufos, gen Ciordin Stefanescu, aplaudati de membrii brigazilor matoale Vlad Tepes sau nea maistrul de la Gagesti,  orice om normal banuia ca Liviu Dragnea nu vrea sa-si dea foc la valiza definitiv  demonstrand un orgoliu periculos „Eu sunt #1 in PSD, eu trebuie sa conduc ! „,  genul actualului pieton-inculpat Ponta. Un conflict deschis cu Iohannis ar fi fost periculos in primul rand pentru PSD. O scrisesem aici demult, seful guvernului va fi altcineva,  bine supravegheat de Dragnea care de altfel a si anuntat aseara un „grup de lucru ” in PSD , specialisti care vor supraveghea activitatea guvernului.
Asa ca in ciuda tuturor creierelor infierbantate, se pare ca Dragnea va alege intre Fifor Mihai si Grindeanu Sorin, cu un oarecare avantaj pentru al doilea, al carui profil s-ar incadra perfect in cel „anuntat” : barbat bine, membru de partid, fost ministru in guvernul Ponta. Alte discutii sunt momentan inutile.
Poporul a vorbit, PSD are 45% si tot dreptul sa guverneze si Iohannis stie bine chestia asta, depinde acum doar de PSD-ul lui Dragnea sa convinga ca e capabil sa aduca niste ministri responsabili si integri cu care sa-si puna promisiunile in practica. M-as mira insa sa si reuseasca…

2 răspunsuri la „Dragnea nu vrea sa fie un al doilea Ponta”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.