Partidul-scoala sau de ce va pierde „dreapta” chiar si alegerile din 2116


Pentru cine nu stie, domnul de mai sus este sotul si tatal copilului fostei co-presedinte a PNL, Gorghiu Alina. Nu a fost indeajuns ca de luni de zile s-a ocupat exclusiv cu atacurile la adresa lui Mugur Isarescu, acum a sarit la gatul lui Ciolos, despre care minte cu o nerusinare si un tupeu rar.
Ma intreb cam in ce fel discuta despre politica acasa, cu onorabila sa sotie si nu ma mai mir absolut deloc ca PNL a fost singuirul partid care , de la locale la parlamentare, a pierdut voturi.

Pe de alta parte, printre nenumaratele idei stralucitoare ale salvatorilor „dreptei” , care mai de care mai comice, de la fuziunea PNL cu ALDE si  Tariceanu adus sef din nou, a aparut, extaziat de cele 8 mii de voturi, conul Pleasca Paleologu care anunta ca isi va face un „partid-scoala”.
Nu, nu-l va conduce el fiindca e prea ocupat sa incaseze un ban cinstit de la fraierii de scolari.
Doar unul dintre nenumaratele motive pentru care nici in 2116 comicii astia mici care se cred de dreapta dar fug la stanga dupa primul oscior care li se arunca, nu vor castiga alegerile.

Anunțuri

2 răspunsuri la „Partidul-scoala sau de ce va pierde „dreapta” chiar si alegerile din 2116”

  1. eu cred ca ciolos e bun specialist, e bun tehnocrat, e specialist, se pricepe , e cinstit, dar ca politician e zero. politicianul roman trebuie sa treaca sticla, sa aiba carisma. ciolos nu o are, cum nu o are nici isar, tariceanu sau paleologu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s