De ce ar trebui să votezi in 11 Decembrie 2016

voteaza

„Un popor care votează corupți, impostori, hoți și trădători, nu este victimă, este complice.”

In primul rand, ar trebui sa votezi din spirit de fronda
În 2004 ți s-a spus că  va câștiga Năstase, dupa care in 2009 au ieșit sa-ți spună ca a câștigat Geoană iar in 2014 îți explicau chiar  în ziua alegerilor cum va  învinge Ponta, chiar detașat. De fiecare dată te-ai dus la vot și le-ai dat planurile peste cap.
In al doilea rand, nu mai exista nici o scuza gen : parintii care ne tradeaza viitorul si alte prostii de genul asta. Au trecut 27 de ani de democratie deci astazi ar trebui sa voteze in deplina cunostinta de cauza o generatie nascuta si educata fara nici cea mai mica scama comunisto-ceausisto-nationalisto-securista pe creier. Hai, sa-i vedem.
Nu in ultimul rand reciteste citatul, e dintr-un domn Eric Arthur Blair pe care il cunosti mai bine sub pseudonimul George Orwell. Reciteste-l si gandeste-te la ce votezi.
Deci hai si tu , azi, la vot sa le mai dam o data planurile peste cap. Doar nu vrei să stai ca mielul la taiere ca te jefuiască mafia încă 4 ani, nu ?
PS
Eu am votat, la prima ora ca de obicei, PNL la Senat si USR la Camera. Asa mi s-a parut corect.
PS1
Conform traditiei, nu voi pierde vremea preluand toate zvonurile si cifrele false cu care vor intoxica propagandistii de-a lungul intregii zile. Va readuc aminte ca pana la orele 13 nu poate aparea nici un fel de cifra cat de cat corecta despre intentia de vot si, datorita mizeriei din Romania, nici macar pe cifrele exit-polls de la ora 21 nu puteti fi siguri.
Prezenta la vot o gasiti in statistica live de la BEC

Anunțuri

2 răspunsuri la „De ce ar trebui să votezi in 11 Decembrie 2016”

  1. „12.00 – Prezenţa pe ţară este de 12.47%. În Bucureşti, prezenţa a depăşit-o pe cea pe ţară: 12.55%. In topul prezenţei se menţin judeţele din sudul ţării: Teleorman – 17.42%, urmat de Olt 16.77% şi Dolj 15.57%. La coada clasamentului se situează Maramureş cu 8,16, Bistriţa Năsăud cu 7.55%, Timişoara şi Satu Mare. ”

    Dacă proporția va rămâne așa, o să-l vedem pe Dragnea rânjind pe sub mustața de tractorist diseară….

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s